Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Koerner

Koerner

Projects
Koerner Agro Export Center is gevestigd in het hart van het landbouwgebied in Thailand. Het bedrijf verpakt en levert een breed assortiment van verse groenten en fruit geteeld door gecertificeerde telers.
Land : Thailand
Regio : Zuid- en Noord- Thailand
Producten : Mangosteen, Rambutan, Kouseband, Citroengras, Mini Mais, Mini Asperges, Nam Dok Mai Mango, Okra

Geschiedenis Koerner

Sinds de oprichting in 1999 ligt de focus van Koerner op top kwaliteit en flexibiliteit in het aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten. Door hun begrip voor de specifieke behoeften van de klant, kan Koerner garant staan voor jaarrond betrouwbare levering van gecertificeerd product zoals de klant het wil. Koerner is onder andere For Life gecertificeerd, wat betekent dat de producten maatschappelijk verantwoord worden geteeld door sociaal verantwoorde telers.

Kwaliteitscontrole wordt strikt in acht genomen in alle productiestappen van alle producten die rechtstreeks van meer dan duizend gecontracteerde telers komen. De producten komen bij de klant met top kwaliteit binnen, omdat deze direct van het land naar de klant reizen op juiste temperatuur en in juiste verpakking. De velden van Koerner strekken zich nagenoeg uit van Zuid- naar Noord-Thailand: in het Zuiden is dat Bangkok en regio's hieromheen, in het Noorden is dit Chiang-Mai en omliggende regio's. Afhankelijk van seizoen , waar kwaliteit van exotisch groenten en fruit van afhangt, kan hetzelfde product zowel uit het Zuiden als uit het Noorden komen.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.