Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Future Crops

Projects

Future Crops brengt technologische en wetenschappelijke innovatie in de wereld van de landbouw. Met onze verticale teelt produceren we een breed scala aan verse kruiden die puur en vol van smaak zijn.

Land : Nederland
Regio : Zuid-Holland
Producten : verse kruiden

Future Crops

Future Crops is opgericht (2016) om de groeiende uitdagingen binnen de landbouw te bestrijden. We leveren het hele jaar door consistente, hoogwaardige, heerlijke kruiden, pesticidevrij.

In samenwerking met wereldberoemde onderzoekers van kruiden en agro-ingenieurs, hebben we de eerste verticale teelt op volle grond ontwikkeld.

Door de hele waardeketen te beheersen, van zaaien tot verpakken, zijn wij in staat pure kruiden boordevol smaak te telen. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Met alles wat wij doen houden we rekening met de impact op het milieu. 

Meer informatie: https://www.future-crops.com

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.