Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Frutas Comerciales

Frutas Comerciales

Projects
Frutas Comerciales S.A. is een Global Gap gecertificeerd en innovatief bedrijf dat in 1992 werd opgericht in Colombia waar de producten vooral geteeld worden in regio's vlakbij Bogotá. Hun prioriteit ligt bij het hebben van tevreden klanten door top kwaliteit te leveren, geteeld op maatschappelijk verantwoorde wijze.
Land : Colombia
Regio : Bogotá
Producten : Passiefruit, Physalis, Granadilla, Maracuja, Feijoa, Gele Pitahaya, Tamarillo, Cactusvijgen

Geschiedenis Frutas Comerciales

Frutas Comerciales werkt alleen samen met telers die goede landbouwpraktijken handhaven door middel van een ecologische aanpak. Naast omgaan met producten van de hoogste kwaliteit besteedt het bedrijf bijzondere aandacht aan de commerciële relaties met haar leveranciers, gebaseerd op de principes van eerlijke handel. Dit is te zien aan de wijze waarop Frutas Comeriales is gecertificeerd, zoals Fair Trade in de vorm van (F)FL en verantwoord ondernemen toegekend door FLO en IMO voor onder andere de physalis en passiefruit. Hiermee laten zij ook zien dat er goed gezorgd wordt voor de telers.
Frutas Comerciales werkt met verschillende eigen merken, waarvan Cumbia het bekendst is bij de klanten van Nature's Pride.
Projects Frutas Comerciales

Projecten

Smullen voor een gouden toekomst
De Kaapse goudbes, ook wel physalis bes genoemd, is heerlijk om te eten en ook een belangrijke vrucht voor de Colombiaanse vrouwen van Frutas Comerciales. Door hun werk met dit oranje besje bouwen zij aan een betere toekomst.

Lees hun verhaal

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.