Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Dominus

Dominus

Projects
Dominus is in 2007 opgericht en is exporteur van mango's en avocado's. Dominus is een van de belangrijkste mangoleveranciers van Nature's Pride.
Land : Peru
Regio : Piura
Hectare : 500ha
Partner sinds : 2007
Producten : Mango, Avocado

Geschiedenis Dominus

De mango's van Dominus zijn Fair for Life gecertificeerd, de avocado's For Life. Dit betekent dat Dominus en haar telers aan alle criteria van de internationale arbeidswetgeving voldoen, zorgen voor eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden en respect hebben voor het milieu. Javier vertelt dat door de certificering er nog meer structuur op sociale en milieuaspecten in het bedrijf gekomen is en dat ze zich richten op continu verbeteren. Het Peruaanse Ministerie van Werkgelegenheid is zo erg onder de indruk dat ze graag zouden zien dat alle organisaties zo gecertificeerd en georganiseerd zijn en dat dit de norm wordt voor ieder bedrijf. De Fair for Life premie van EUR 0,07 die per doos mango's wordt ingezameld, komt ten goede aan de boeren, hun families en hun gemeenschappen.
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.