Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Agricola La Venta

Agricola La Venta

Projects
Agrícola La Venta is een hoogwaardig en innovatief bedrijf. Hun pakhuis en velden zijn te vinden vlakbij de stad Ica, zo'n 300 kilometer ten zuiden van Lima.
Land : Peru
Regio : Ica
Producten : Asperges

Geschiedenis Agricola La Venta

De groene asperges van Agrícola La Venta zijn For Life gecertificeerd. Dit betekent dat de asperges met zorg voor mens en milieu zijn geteeld.
Agrícola La Venta heeft veel aandacht voor hun 2500 medewerkers. De medewerkers krijgen gratis transport en dagelijks gratis een gezonde maaltijd.

Verder is er een medische post, een pinautomaat en een voetbalveld voor recreatie.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan de families van de werknemers en de mensen in de dorpen waar ze wonen. Er worden bijvoorbeeld sportwedstrijden en diverse voorlichtingscampagnes georganiseerd, medische zorg gegeven en de kinderen van de werknemers krijgen jaarlijks schoolspullen.

 

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.