Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Tailor Made oplossingen

    Tailor Made oplossingen

Wij begrijpen dat elke klant specifieke verwachtingen heeft voor een optimaal productaanbod. Gezamenlijk met de klant wordt daarom een passend assortiment samengesteld. Desgewenst worden tailor made verpakkingen ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de klant en de consument.

Flexibiliteit & Efficiency

De productieafdeling van Nature's Pride heeft zich toegelegd op twee kerntaken:
• rijpen van avocado's, mango's, papaja's en kiwi's
• klantspecifiek verpakken van een breed assortiment unieke groenten en fruit

Met een hoge mate van flexibiliteit en efficiëncy worden door de productieafdeling jaarlijks ruim 15 miljoen dozen verwerkt.

Tailor Made oplossingen
Tailor Made oplossingen

Informeren & inspireren

Voor onze producten zijn aansprekende verpakkingen van groot belang om consumenten op de winkelvloer te informeren en te inspireren. Onze klanten kunnen kiezen voor één van onze labels, zoals het premium merk EAT ME of voor een Private Label. In alle gevallen weten wij aantrekkelijke verpakkingen te creëren die opvallen en communicatiekracht hebben.
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.