Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Onze leveranciers

Onze leveranciers

Om aan de continu groeiende vraag naar onze producten te blijven voldoen zijn lange termijn partnerships met onze telers van groot belang. Ons netwerk van 300 toegewijde telers in 70 landen waarborgt dat we elke dag voldoende fruit van constante, hoge kwaliteit leveren.

We zijn sterk gericht op een goede ketensamenwerking. Telers beschouwen wij als onze indirecte collega's. Gezamenlijk zijn we continu op zoek naar kwaliteitsverbeteringen. Alles draait daarbij om de smaak van onze unieke groente- en fruitsoorten. Daarom beginnen we bij de bron. We selecteren de juiste en meest smaakvolle variëteiten en we maken 'picking agreements'. We oogsten onze groenten en fruit pas wanneer het de juiste rijpheid heeft. Voorafgaand aan de oogst wordt gecontroleerd of de producten voldoen aan de door ons opgestelde specificaties, zoals o.a. suikergehalte, drogestofgehalte, stevigheid, interne kleur en schilschade.

In onze bedrijfsvoering besteden we veel aandacht aan het waarborgen van goede arbeidsomstandigheden bij onze telers en betalen we een eerlijke prijs voor hun producten. Daar staat tegenover dat het bedrijf de sociale audit van IMO moet ondergaan, zodat alle werknemers ter plekke verzekerd zijn van goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast dragen wij bij aan de sociaal-economische ontwikkeling van de gemeenschappen waar de werknemers van onze telers wonen. Dit doen we door samen met onze telers lokale projecten op te zetten.

  • Transparantie
  • Betrouwbare partnerships
  • Lange termijn relaties

Onze telers

Onze telers zijn erg belangrijk voor ons met veel telers werken wij al jarenlang samen. Meer informatie over een aantal telers waar wij een goede samenwerking mee hebben leest u hier.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.