Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Over Nature's Pride
    Over Nature's Pride

Waarom kiezen voor ons?

Nature's Pride is leverancier van 230 unieke groente- & fruitsoorten uit 59 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. Samen met onze partners maken we elke dag het verschil. De kwaliteit van onze producten is dan ook het resultaat van vele factoren. Van de passie van de teler, de betrokkenheid van de werknemers en onze unieke expertise in het rijpen van fruit tot de aantrekkelijke presentatie van de producten bij onze klanten op het schap. Zo zorgen we ervoor dat we optimale kwaliteit leveren en onze eindgebruikers dagelijks grenzeloos kunnen genieten.

Unieke expertise
Breed assortiment
Sterke partnerships
Unieke expertise
Breed assortiment
Sterke partnerships
Service & Efficiency
Kwaliteitszorg
Duurzaamheid
Service & Efficiency
Kwaliteitszorg
Duurzaamheid
Waar staan wij voor

Geschiedenis

2001
Nature's Pride wordt opgericht door Shawn Harris en vestigt zich op het oude veilingterrein in De Lier.

2002
In de zomer van 2002 heeft het bedrijf inmiddels 8 werknemers en verhuist naar een nieuwe locatie in De Lier.

2005
Nature's Pride start als eerste bedijf op het vasteland van Europa met het rijpen van avocado's en mango's.

2006
Nature's Pack wordt opgericht. Met dit eigen verpakkingsbedrijf wordt Nature's Pride een 'full service' leverancier in groenten en fruit.

Op 28 december brandt het bedrijfspand van Nature's Pride volledig af. Met de hulp van collega bedrijven kan Nature's Pride een tijdelijke locatie betrekken en kan na twee dagen alweer 80% van de orders uitleveren.

2007
Het klantenbestand groeit naar meer dan 300 klanten in Europa. Nature's Pride opent de deuren van een nieuw bedrijfsgebouw in Maasdijk.

2008 – 2010
Nature's Pride blijft groeien en in 2010 wordt voor het eerst sinds de oprichting een jaaromzet gerealiseerd van meer dan € 100 miljoen.

2011
Het merk EAT ME wordt geïntroduceerd. Hiermee krijgen de onderscheidende producten van Nature's Pride een herkenbaar label.

De Latin America Trade Award wordt uitgereikt aan Nature's Pride.

2012
Fair for Life certificaat wordt behaald en Nature's Pride brengt Fair Trade mango's op de markt.

Het convenant "100% duurzame groenten en fruit in 2020 wordt samen met handelspartners en retailers ondertekend.

2013
Na 11 maanden bouw, betrekt Nature's Pride in november 2013 haar huidige pand in Maasdijk. Een BREEAM excellent certificaat wordt toegekend wegens het duurzame karakter van het gebouw.

2014
Nature's Pride Foundation wordt opgericht om projecten voor kinderen, educatie en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te steunen.

Het assortiment wordt uitgebreid met een nieuwe productgroep: bessen.

2015
Kiwi wordt geïntroduceerd als nieuw product binnen het EAT ME Ready to Eat assortiment.

2016
Nature's Pride lanceert in het kader van het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers een health programma en opent hiervoor o.a. een eigen bootcampterrein.

In februari worden 2 nieuwe websites gelanceerd. De Nature's Pride website in 3 talen en de EAT ME website in 3 talen. Hierop volgend wordt de nieuwe werken bij Nature's Pride website in mei gelanceerd.

Het BIO-assortiment met officieel biologisch gecertificeerde producten wordt geïntroduceerd.

2017
Oprichtster en CEO van Nature's Pride, Shawn Harris besluit om haar dagelijkse verantwoordelijkheden per 1 september 2017 over te dragen aan Fred van Heyningen en Adriëlle Dankier. Shawn zal betrokken blijven bij het bedrijf als lid van de Management Board. Tijdens haar afscheid wordt zij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Nature's Pack B.V. wordt samengevoegd met Nature's Pride B.V. en opereert nu als één organisatie.

Over Nature's Pride
Over Nature's Pride
Werken bij Nature's Pride?

Ben je op zoek naar een carrière bij een dynamisch bedrijf dat continu groeit? Lees hier meer over Nature's Pride als werkgever en bekijk of er een geschikte vacature is die bij jou past.

Meer informatie?

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.