Logo Nature's Pride Logo Nature's Pride
  • Nieuws

    Nieuws

De laatste nieuwsberichten van Nature's Pride leest u hier.
Italiaanse klassiekers met een exotische twist!
De Italiaanse keuken is wereldwijd favoriet. In de verste uithoeken op aarde kom je de Italiaanse klassiekers tegen. We zijn met deze authentieke gerechten de keuken ingedoken en hebben er een exotische draai aan gegeven. De combinaties zijn verrassend lekker! Exotische groenten & fruit gaan namelijk perfect samen met Italiaanse ingrediënten. Uit ons brede assortiment hebben we een aantal toppers gekozen om te verwerken in de Italiaanse keuken. Een echte aanrader: start met de bruschetta met ricotta en granaatappel, serveer daarna de pizza pepino en sluit af met de rode bessen tiramisu.
Heerlijk zoete blauwe bessen uit Marokko
Onze partner uit Marokko, Fresh Royal, levert heerlijk zoete blauwe bessen. De Blue Aroma en de Juanita zijn volop beschikbaar. Deze rassen hebben een uitstekende grootte, kleur, brix-gehalte en textuur. Hierdoor kunnen consumenten optimaal genieten van de meest smaakvolle blauwe bessen van dit moment.
De eerste Wonderful granaatappels uit Peru
De eerste container met granaatappels uit Peru is binnen. Het zijn de eerste granaatappels uit Peru van de variëteit Wonderful. Wonderful is de bekendste granaatappelvariëteit en wordt geroemd om zijn heerlijk zoete smaak en aantrekkelijke rode kleur. Vanaf week 16 komen ook de eerste Wonderful variëteiten uit Zuid-Afrika.
Een exotisch Pasen met familie & vrienden
De eerste lentekriebels zijn voelbaar, de vogeltjes fluiten, krokussen komen op. Dat betekent maar 1 ding het is tijd voor Pasen. Om het echte voorjaarsgevoel tijdens het Paasweekend te laten ontspringen hebben wij verrassende exotische paasrecepten ontwikkeld. Inspiratie voor uzelf en uw klanten voor een kleurrijk en smaakvol Paasweekend met familie en vrienden. Vraag onze digitale mediakit direct aan bij uw accountmanager.
De indrukwekkende reis van groene asperges
Wist je dat Nature's Pride de grootste importeur is van groene asperges in Europa? Bij ons zijn groene asperges jaarrond verkrijgbaar! De asperge maakt een indrukwekkende reis van jonge plant tot perfect smakende, groene asperge. We nemen je graag mee op deze reis.
Tamarillo, de boomtomaat uit Zuid-Amerika
De tamarillo, ook wel boomtomaat genoemd, is een ovaalvormige vrucht die oorspronkelijk uit het Andesgebergte komt. Nature's Pride importeert de mooie rode variëteit uit Colombia. Het vruchtvlees van deze vrucht is oranje en bevat kleine donkere pitjes die eetbaar zijn. Tamarillo heeft een lichtzoete en intense smaak. De schil heeft een bittere smaak en wordt daarom meestal niet gegeten.
Powerful start of the day!

Goed en gezond ontbijten is erg belangrijk. Je lichaam heeft namelijk energie en voedingsstoffen nodig om de dag goed te beginnen. Heerlijke exoten dragen bij aan een gezond ontbijt en geven een smaakvolle touch. Geef daarom uw exotenverkoop een extra boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Ontbijt. We hebben heerlijke ontbijtrecepten, mooie sfeerbeelden en praktische informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.

Introductie eetrijpe avocado’s in klein formaat
Met trots breiden we ons avocado-assortiment uit met een nieuw product: eetrijpe avocado's in handig eenpersoonsformaat. Perfect voor avocado lovers.
Bezoek 8, 9 en 10 februari Nature's Pride op Fruit Logistica!
Ook dit jaar is Nature's Pride weer aanwezig op de Fruit Logistica beurs in Berlijn. In onze stand vol inspiratie presenteren we ons uitgebreide assortiment en laten we bezoekers kennismaken met diverse innovaties en onze visie op de ideale schappresentatie van exoten en bessen.
Avocado: van groei tot in het schap!
Onze avocado's zijn extra vol van smaak, omdat ze gemiddeld 2 weken langer aan de boom hangen dan andere avocado's op de markt. De latere oogst zorgt ervoor dat het oliegehalte in de vrucht perfect is. Benieuwd naar het verhaal achter onze avocado? Lees het hier!
Heerlijk zachte, zoete Brown Turkey vijgen verkrijgbaar
De populaire Brown Turkey vijgen zijn weer verkrijgbaar. De heerlijk zachte en zoete vijgen uit Brazilië zijn perfect van kwaliteit. De Brown Turkey is te herkennen aan een dunne groen-bruine schil. De schil wordt naarmate de vrucht rijpt steeds bruiner van kleur. Het vruchtvlees is zacht en roze tot rood van kleur.
Start 2017 gezond & vegetarisch!
Een nieuw jaar nodigt uit om een gezonde start te maken. Meer groenten & fruit, minder vlees en vis. Onze exoten helpen om gezonde gerechten te bereiden die zo smaakvol zijn, dat vlees en vis vaker achterwege gelaten kunnen worden. Geef daarom uw exoten verkoop een boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Vegetarisch. We hebben heerlijke vegetarische recepten, mooie sfeerbeelden en handige informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.
EATME.nl knap tweede bij Website van het Jaar
EATME.nl is op een knappe tweede plaats geëindigd bij de uitreiking van 'Beste website van het Jaar 2016' in de categorie consumentengoederen!
Samen genieten van een heerlijke kerst!
Gezellig met elkaar koken, lekker lang tafelen en feestelijk borrelen. Kerst is samen genieten! Exotische groenten & fruit geven net dat beetje extra aan een brunch, hapje, drankje, diner en dessert. Versterk daarom nu uw exoten verkoop met ons 'EAT ME inspirations' kerstthema. We hebben smaakvolle exotische kerstrecepten, mooie sfeerfoto's en praktische informatie voor op uw website of sociale media.
Nu verkrijgbaar: heerlijke zoete, sappige lychees
Profiteer nu het kan van de verse lychees! De lychee is kort beschikbaar maar een ware smaakbeleving. We hebben de zeer gewilde grotere variëteit Mauritius lychee. De schil en de grote pit in het midden zijn niet eetbaar maar het vruchtvlees van de vrucht is heerlijk zoet van smaak en zeer sappig. De lychees zijn verkrijgbaar in flowpacks van 250 g. of los in 2 kg dozen.


Nature's Pride trotse 2e in Hillenraad100!

Nature's Pride heeft voor het 2e jaar op rij de nummer 2 positie behaald in de Hillenraad100 ranglijst voor de meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse (glas)tuinbouwsector. Dit werd vrijdagavond 28 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Hortigala in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Nature's Pride is zeer trots op deze bijzondere prestatie en dankbaar voor alle partners en collega's die dit mogelijk hebben gemaakt.

Red de neushoorn in Zuid-Afrika!
Onze babygroenteteler in Zuid-Afrika voert samen met het WWF actie tegen het stropen van neushoorns. In 2015 zijn er minstens 1.338 neushoorns gedood door stropers. Dit moet stoppen! Daarom doneert Nature's Pride nu € 0,10 per doos babygroente aan dit project.
Opbrengst Nature’s Cross helpt 3 basisscholen in Guatemala
Zaterdag 8 oktober deden zo'n 500 enthousiaste en gemotiveerde Nature's Pride deelnemers mee aan de jaarlijkse Nature's Cross. Met elkaar werd er een ongelofelijk bedrag van € 135.614 opgehaald, waarmee 3 basisscholen in Guatemala kunnen worden voorzien van betere faciliteiten.
Nieuwe oogst cranberries volop verkrijgbaar
Ze zijn er weer: verse cranberries! De prachtige rode bessen uit Amerika hebben een perfecte kwaliteit. Cranberries zijn met hun bitterzoete smaak zeer veelzijdig en combineren goed in veel herfstrecepten. De bessen zijn verkrijgbaar in handige zakken, flowpacks en bulkdozen.
EATME.nl genomineerd voor Website van het Jaar
EATME.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! EAT ME is een kwaliteitslabel in exotische groenten en fruit en wil op de website bezoekers informeren en inspireren. Samen met merken als Heineken, Calvé, Mentos en Red Bull strijdt EAT ME vanaf 26 september tot 4 november om deze prestigieuze titel in de categorie consumentengoederen.
In beweging op eigen bootcamp sportveld
In het kader van het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers, heeft Nature's Pride een bootcamp sportveld aangelegd. Werknemers krijgen hiermee de gelegenheid om gedurende de werkweek deel te nemen aan verschillende bootcamplessen.
Een schitterende Ride for the Roses, editie 2016
Het eerste weekend van september gingen zo'n 140 collega's, familie en vrienden van Nature's Pride samen met duizenden anderen de strijd aan tegen kanker door mee te rijden aan de Ride for the Roses. Dit jaar vond het evenement plaats in Twente en werd er 25, 50 of 100 km gefietst. Er werd in totaal maar liefst € 585.000 opgehaald, waarvan Nature's Pride meer dan € 70.000 bij elkaar heeft gefietst!
Fred van Heyningen aangesteld als Managing Director van Nature’s Pride

Per 1 september 2016 zal Fred van Heyningen in dienst treden bij Nature's Pride als Managing Director. In deze rol zal hij binnen het bedrijf verantwoordelijk worden voor alle processen en alle personeelsleden.

Terugkijken op een succesvolle Health Week!
2016 Is het jaar waarin Nature's Pride focust op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. In dit kader heeft Nature's Pride afgelopen april de Health Week georganiseerd, een week waarin alles draaide om sport, beweging, gezond leven en eten, fit voelen en ontspannen.
100% pure mangoblokjes
De heerlijk zoete EAT ME mango's zijn nu verkrijgbaar voorgesneden en in een handige 'to-go' verpakking. De 100% pure mangoblokjes zijn ideaal als snack!
Dé gadget voor de zomer van 2016: Limoenspray
Naast de nieuwe avocadosnijder gadget hebben we nu ook een hele gave tool voor de limoen. Salades worden deze zomer nog frisser dankzij de limoenspray. Deze tool is speciaal ontwikkeld om al het limoensap gemakkelijk uit een limoen te krijgen.
Onze splinternieuwe gadget: de avocadosnijder!
Ontdek onze nieuwe gadget! Met trots introduceren wij een keukenhulp voor de echte avocado liefhebbers. Het snijden van een avocado is nog nooit zo makkelijk geweest.
Exotische paasdagen met Nature’s Pride!
Pasen staat weer voor de deur, een heerlijke tijd waarbij consumenten extra tijd besteden aan het bereiden van heerlijke gerechten om samen met familie en vrienden van te genieten. Deze periode is perfect om de exotische groente- en fruitsoorten extra onder de aandacht te brengen.
Bezoek Nature’s Pride op Fruit Logistica!

Tijdens de Fruit Logistica beurs die op 3, 4 en 5 februari plaatsvindt in Berlijn zullen Nature's Pride, EAT ME en Nature's Berries wederom het grote assortiment van verse exotisch fruit en groente presenteren.

 

heart icon
For life logo

Goede en veilige werkomstandigheden
Betrokkenheid bij lokale gemeenschappen
Respect voor het milieu

Fair for Life logo

For Life programma, plus:
Fair Trade premium voor sociale projecten

Nature's Pride Foundation

Deze stichting is opgericht om lokale projecten te financieren in gemeenschappen waar ons exotische groenten en fruit vandaan komen. Het doel is economische groei en sociale verbetering te stimuleren van kleinschalige boeren, pakhuismedewerkers en hun families.

heart icon
For Life logo

Goede en veilige werkomstandigheden
Betrokkenheid bij lokale gemeenschappen
Respect voor het milieu

Fair for life logo

For Life programma, plus:
Fair Trade premium voor sociale projecten

meer over for life & fair for life
Nature's Pride Foundation

Deze stichting is opgericht om lokale projecten te financieren in gemeenschappen waar ons exotische groenten en fruit vandaan komen. Het doel is economische groei en sociale verbetering te stimuleren van kleinschalige boeren, pakhuismedewerkers en hun families.

meer over onze foundation