Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nieuws

    Nieuws

De laatste nieuwsberichten van Nature's Pride leest u hier.
Avocado - The Fruit of Life tram in Rotterdam

Nature's Pride heeft in samenwerking met The World Avocado Organization (WAO) de Avocado, Fruit of Life tram opnieuw geïntroduceerd, dit keer in Rotterdam. De tram rijdt tot 7 juli rond in het centrum van de havenstad en ondersteunt de World Avocado Month van de WAO en de EAT ME 'Ja, ik wil' avocadocampagne.

2 (Fruit)vliegen in 1 klap

Bij de mangoteelt in Ivoorkust zijn fruitvliegen een belangrijk probleem. De vlieg tast het fruit aan waardoor een groot deel van oogst verloren gaat. Sinds vorig jaar werken Nature's Pride en haar teler Ivoire Agreage samen aan een duurzame bestrijding van de fruitvlieg en een betere bodem.

Peruaans avocadoseizoen met campagne ‘Ja, ik wil’

We volgen de seizoenen van verschillende landen om jaarrond de heerlijkste avocado's te kunnen leveren. Momenteel komen onze avocado's uit Peru. Peruaanse avocado's zijn herkenbaar aan hun dikke schil en rondere vorm. Daarnaast kunnen ze wat groener van kleur zijn. De eerste periode komen onze avocado's uit het noorden van Peru. We eindigen de zomer met avocado's uit het zuiden van Peru.

Nature’s Pride gaat over op papieren pakbladen

In het kader van het verduurzamen van verpakkingen vervangt Nature's Pride haar (zwarte) plastic pakbladen voor FSC gecertificeerde papieren pakbladen. De papieren pakbladen hebben dezelfde functionaliteit als plastic pakbladen. Echter, de originele papierkleur, zonder onnodige bewerkingen, zorgt ervoor dat deze pakbladen hoogwaardig gerecycled kunnen worden.

It’s Mango Time!

De maand mei staat voor ons in het teken van de mango. Met de campagne 'It's mango time' laten we de consument weten dat er het hele jaar door heerlijk zoete EAT ME mango's beschikbaar zijn. Met de campagne richten wij ons op huishoudens met kinderen. Dit is volgens onze categoriemanagement studie de doelgroep met het grootste potentieel.

EAT ME Mini groenten

Maak elk gerecht spannender!
Nieuw in het EAT ME-assortiment: minigroenten. Om de mini-groentecategorie samen met onze Zuid-Afrikaanse leverancier Yukon te laten groeien, is het complete mini-groente assortiment overgegaan op EAT ME.

Ivoorkust mango's

Vanaf week 17 starten we met het Afrikaanse mangoseizoen. De mango's komen dan t/m week 24 voornamelijk uit Ivoorkust.

Nieuwe EAT ME aardbeien punnet

In week 14 start Nature's Pride met de uitlevering van de nieuwe EAT ME aardbeien punnet. Door de EAT ME branding zullen consumenten nog meer vertrouwen op de kwaliteit van het product & geïnspireerd worden meer aardbeien te consumeren. 

Nature’s Pride aanwezig op Global Berry Congress

Nature's Pride is als betrokken sponsor aanwezig tijdens de expo dag van het Global Berry Congress op 26 maart in het World Trade Center in Rotterdam. De categorie zachtfruit is bij Nature's Pride inmiddels uitgegroeid tot de tweede grootste productgroep. Het congres is voor ons dan ook een belangrijke plek om met andere bessenprofessionals kennis en ideeën uit te wisselen.

Nature’s pride is partner van Nationale Week Zonder Vlees

Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 11-17 maart 2019 een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. 

Samen evalueren en vooruitkijken tijdens Fruit Logistica

Met plezier kijkt het Nature's Pride team terug op Fruit Logistica 2019. Onze toegankelijke stand bood een ideaal platform om telers, klanten en andere geïnteresseerden face-to-face te spreken.

Apeel en Nature's Pride gaan samen gevecht aan tegen voedselverspilling in Europa

Samen met Apeel Sciences, een World Economic Forum Technology Pioneer en een van de 50 Genius Companies van TIME Magazine gaan wij de strijd aan tegen voedselverspilling.
Onder voorbehoud van goedkeuring door de EU, zullen wij door Apeel's van planten afgeleide technologie voor de preventie van voedselafval toepassen op onze avocado's, waardoor de avocado's gemiddeld een dubbel zo lange houdbaarheid hebben. 

Bezoek Nature’s Pride op Fruit Logistica
Op 6, 7 & 8 Februari is Nature's Pride present op de Fruit Logsitca beurs in Berlijn. Naast het brede assortiment aan groenten & fruit geeft Nature's Pride de bezoekers een unieke inkijk in diverse innovaties en wordt ons duuzaamheidsplan met doelen voor 2023 gepresenteerd.
The Avocado Show kookboek samenwerking

The Avocado Show lanceert hun eerste avocado-kookboek! Met meer dan 40 heerlijke recepten in de kenmerkende 'pretty healthy food'- stijl. Dit kookboek is een samenwerking tussen The Avocado Show, Fooddeco, uitgever Mendo en Nature's Pride. Ontdek onze verbluffende dubbele pagina in het boek.

Nature's Pride SUB 40
Sinds gisteren behoren wij officieel tot de 'SUB40', de 40 meest aantrekkelijke ondernemingen voor professionals onder de 40 jaar in de tuinbouwsector én hebben we de klassering met wel 3 sterren gehaald.
Succesvolle eerste editie Fruit Attraction
Dit jaar stonden wij voor het eerst op de Fruit Attraction beurs in Madrid. Een eerste deelname is altijd spannend, maar wij zijn erg enthousiast over de uitkomst van de beurs. De stand was volledig in Nature's Pride stijl en voelde helemaal als thuiskomen.
Tot ziens in Madrid!
Dit jaar zal Nature's Pride voor het eerst deelnemen aan Fruit Attraction met onze eigen stand.
Wij zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons kleine domein. Laten we elkaar ontmoeten en kansen grijpen om samen de groente- en fruitcategorie te laten groeien!
Nieuwe EAT ME verspakketten

Met oog op de aankomende feestdagen breiden wij ons EAT ME verspakketten assortiment uit met twee nieuwe varianten. Met het ene pakket kan er gemakkelijk een Mango-passiefruitmousse worden bereid en met het andere een eenvoudige Mangosalsa. De nieuwe verspakketten zijn vanaf week 48 verkrijgbaar.

Berry Growers Day bij Nature’s Pride
Woensdag 26 september organiseerden we speciaal voor onze bessentelers een Berry Growers Day. Wij vinden het belangrijk om samen met onze telers naar de toekomst te kijken en elkaar te inspireren. Deze dag gaf daar uitgebreid de gelegenheid toe.

 

Nature's Cross levert bijdrage aan educatie in Noord-Marokko
Zaterdag 8 september deden ruim 400 enthousiaste deelnemers mee aan Nature's Cross 2018. Op deze sportieve middag werd er stevig gelopen en gerend in de bosrijke omgeving van Westland en Den Haag. Hiermee is gezamenlijk het ongelofelijke bedrag van €116.250,- opgehaald, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan educatie in Noord-Marokko en andere sociale projecten van de Nature's Pride Foundation.
Samenwerking Nature’s Pride en de Voedselbank: gezonde voeding, minder verspilling
Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe groente- en fruitverzamelpunt voor Voedselbanken Nederland op ABC Westland in Poeldijk, maakten wij bekend dit initiatief structureel te gaan ondersteunen. Naar schatting zullen we op jaarbasis zo'n 60.000 kilo avocado's leveren. Voorafgaand aan de ceremoniële opening werd deze week de eerste pallet avocado's geleverd.
Nature's Pride in een nieuw jasje
Deze week zijn de Nature's Pride medewerkers in een nieuw jasje gestoken. Belangrijke thema's die zijn meegenomen in het ontwikkelingstraject van de jassen zijn comfort, veiligheid en eenheid. Deze elementen zijn duidelijk zichtbaar bij de nieuwe Nature's Pride jas.
Nature’s Pride komt met avocado-campagne ‘Ja, ik wil’
Avocado's zijn populair, hoog tijd om de avocado persoonlijk te leren kennen. Dat was de gedachte van Nature's Pride om de avocado-campagne 'Ja, ik wil' voor het EAT ME merk te ontwikkelen. Want hoewel de avocado's populair zijn, koopt slechts 31%* van de Nederlandse huishoudens avocado. En de vrucht is juist zo veelzijdig en gezond. Van week 26 t/m 29 zet Nature's Pride dan ook vol in op avocado, zodat nog meer consumenten avocado gaan proberen.
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: ACHACHA!
Ontdek onze nieuwe aanwinst in het assortiment: achacha! Deze van oorsprong Boliviaanse vrucht wint steeds meer populariteit in Europa, Australië en sommige delen van Zuidoost-Azië. De achacha is geliefd door de unieke verfrissende smaakcombinatie van zoet en zuur én de toegeschreven gezondheidseigenschappen. Bij Nature's Pride is de achacha van mei t/m augustus beschikbaar.
De Westlandse Ride haalt recordbedrag op voor kankeronderzoek
Dit weekeinde is er door De Westlandse Ride een recordbedrag van € 260.000,- opgehaald. Dit bedrag is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren. Nature's Pride kijkt als hoofdsponsor van de Westlandse Ride terug op een bijzonder weekend, waar de saamhorigheid en gezellige sfeer het karakter van het evenement bepaalden.
Mango’s uit Ivoorkust
Vanaf eind week 17 stappen we over van het Peruviaanse mangoseizoen op het Afrikaanse mangoseizoen. De mango's komen dan uit Ivoorkust. De mango's uit Ivoorkust kenmerken zich door hun mooie rode blos en bovenal het lekkere vruchtvlees dat een goede brix heeft, heerlijk zacht van structuur is en mooi van kleur is.
Nieuwe Trucks Koos van Gaalen en Lens Transport volledig in Nature’s Pride-stijl
De nieuwe trucks van Koos van Gaalen en Lens Transport zijn volledig in Nature's Pride-stijl vormgegeven. De twee trucks werden donderdag 29 maart bij Nature's Pride gepresenteerd.
Trotse sponsor van Global Berry Congress
Nature's Pride is trotse sponsor van het Global Berry Congress. Het Global Berry Congress is een evenement van wereldklasse dat bessenprofessionals bij elkaar brengt om ideeën uit te wisselen over waar de internationale zacht fruit sector naar toe gaat. Het congres vindt plaats in Rotterdam op 19-21 maart.
Nature’s Pride lanceert doseerverpakking voor blauwe bessen
Tijdens Fruit Logistica heeft Nature's Pride een doseerverpakking voor blauwe bessen gelanceerd. De nieuwe verpakking is voorzien van een hoekje die je kunt openklappen, zodat er gemakkelijk gedoseerd kan worden. Hiermee speelt het bedrijf in op de consument die veel onderweg is en op de trend dat bessen op meerdere momenten gedurende de dag worden gebruikt.
Avocado van boom tot bord

De avocado is populair. De avocadoconsumptie stijgt en consumenten willen steeds meer weten over deze veelzijdige vrucht. Nature's Pride vertelt in een korte documentaire het verhaal achter de EAT ME avocado.

Fruit Logistica 2018, meer dan geslaagd voor Nature’s Pride!
Nature's Pride kijkt terug op een succesvolle Fruit Logistica. De belangrijkste vakbeurs voor de wereldwijde groenten- en fruithandel was wederom het ideale podium om telers, klanten en andere geïnteresseerden te spreken.
Optimale beschikbaarheid van heerlijk passiefruit
Jaarrond leveren wij de lekkerste passievruchten uit Colombia. In deze periode is deze zoetzure vrucht ook beschikbaar uit Zuid-Afrika en Zimbabwe.
't Verschil in… Colombia
Een bijzondere samenwerking met Coop supermarkten en onze Colombiaanse teler, Frutas Comerciales heeft geleid tot een project voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de Colombiaanse bessenoogsters en -verpakkers. Van elk verkocht doosje EAT ME physalis-bessen bij Coop supermarkten vorig jaar doneerden we 25 eurocent. Gezamenlijk haalden we € 15.000,- op. Met deze opbrengst zijn in 2017 door middel van trainingen 209 Colombiaanse vrouwen en mannen bewuster gemaakt van hun rechten en wat ze kunnen doen wanneer ze slachtoffer zijn van geweld.
Wij heten u van harte welkom op Fruit Logistica
We zijn gericht op het opbouwen van duurzame partnerschappen en het creëren van een positieve omgeving waarin mensen worden geïnspireerd en nieuwe innovaties worden geboren. Graag ontmoeten we u bij Fruit Logistica en ontdek hoe we elkaars activiteiten kunnen versterken.
Trots op onze Top 3 positie in de Hillenraad100 ranking
Erg trots zijn wij op onze 3e plaats in de Hillenraad100 ranglijst van meest toonaangevende bedrijven in de Nederlands tuinbouwsector. Opname in de ranglijst is een erkenning voor bedrijven die visie, durf en ondernemerschap hebben getoond.
Avocado - The Fruit of Life

In samenwerking met The World Avocado Organization (WAO) en The Avocado Show, heeft Nature's Pride november als "Avocadomaand" aangewezen om de enorme populariteit van het voedselrijke fruit te onderstrepen.

Feestkoken tijdens Kerst!
Wees goed voorbereid op de feestmaand met ons Kerstassortiment. Onze unieke en smaakvolle groenten & fruit geven net dat beetje extra aan gerechten. Naast ons vertrouwde kerstassortiment, hebben we een aantal Kerst specials. De Kerst specials dit jaar zijn passiefruit, groene asperges, physalis, kumquats, kiwi, pitahaya, mango en granaatappel.
Het Chileense avocado-seizoen eerder gestart
Het Chileense avocado-seizoen is 3 weken eerder gestart dan vorig jaar. Het gunstige weer van de afgelopen 6 maanden heeft gezorgd voor de snelle ontwikkeling van het oliegehalte en de droge massa van de avocado's. Daarnaast was het ook zeer interessant om vroeg te starten voor Chili, omdat de Amerikaanse markt recordprijzen gaf.
Jaarrond de beste blauwe bessen
Kunnen uw klanten ook geen genoeg krijgen van die heerlijke, sappige blauwe bessen?  Wij leveren ze jaarrond! Ze zijn sappig en hebben een knapperige bite. Wij werken samen met de beste blauwe bessen telers over de hele wereld, zodat u kunt vertrouwen op een stabiel en groot volume van de beste kwaliteit blauwe bessen jaarrond.
Bakken met groenten en fruit
Nu het buiten sneller donker wordt en de temperatuur daalt, krijgen we weer zin om thuis te bakken. Ga mee met de foodtrend en kies groenten of fruit als basis voor cakes en taarten. Het is niet alleen verrassend lekker, maar ook erg leuk om te maken.
Nature’s Cross voor de verbetering van publiek onderwijs in Peru
Zaterdag 23 september hebben ruim 300 Nature's Pride deelnemers meegedaan aan de Nature's Cross 2017. Met elkaar is het prachtige bedrag van € 85.000 opgehaald, waarmee we het publiek onderwijs in verschillende gebieden in Peru, waar onze mango's, avocado's en asperges vandaan komen, kunnen verbeteren.
Samen sterk tijdens Ride for the Roses
Zondag 3 september heeft het Nature's Pride fietsteam samen met duizenden anderen de 20ste editie van Ride for the Roses gefietst. Dit jubileumjaar startte de tocht in Bleiswijk waar mooie routes van 25, 50 en 100 km door het groene hart en gemeente Lansingerland waren uitgestippeld. Een indrukwekkende dag waar in totaal ruim € 675.000 is opgehaald voor de KWF-kankerbestrijding.
Lekker eten met kids!
De zomervakantie is officieel voorbij. De 'alles mag, niets hoeft'-periode maakt plaats voor ritme, structuur en een gezond eetpatroon. Om kinderen meer groenten en fruit te laten eten, hebben we simpele en leuke kidsrecepten ontwikkeld. Het is een inspiratievol feestje geworden, waar kids hun vingers bij af zullen likken!
Smaakexperts & consumenten kiezen eetrijpe EAT ME kiwi als favoriet!
Onze eetrijpe EAT ME kiwi's zijn verkozen als de favoriet! Dit is uit onderzoek van Wageningen University & Research gebleken, die de eetrijpe EAT ME kiwi en haar grootste concurrenten op de markt hebben laten beoordelen door smaakexperts en consumenten.
Zoete en sappige Formosa papaja uit Brazilië
De Formosa papaja is één van de grootste papaja variëteiten. De vrucht weegt gemiddeld 1,5 kilo maar kan tot wel 3 kilo zwaar worden. Het zoete vruchtvlees is oranje en vrij stevig in vergelijking tot andere papajasoorten.
Assortiment Nature’s Pride siert nieuwe trailer Hoogendonk Transport
Op vrijdag 7 juli werd in Maasdijk feestelijk een nieuwe trailer van Hoogendonk Transport onthuld. Het is de tweede trailer van het transportbedrijf die bestickerd is met het assortiment van Nature's Pride.
Knapperige en frisse Shanghai paksoi
Shanghai paksoi is een kleinere variëteit van de paksoi. Het is een stevig gewas en heeft een frisse smaak. Shanghai paksoi is familie van de Chinese kool en wordt in Nederland geteeld in kassen.
Zomers genieten van de BBQ!
Het BBQ-seizoen is begonnen! In de achtertuin, het park en op het dakterras wordt volop geëxperimenteerd met ingrediënten op de BBQ. Waar vroeger vlees de hoofdmoot was, is anno 2017 het grillen van groenten en fruit de trend.
Shawn Harris vervolgt haar bijdrage aan Nature's Pride als lid van de Management Board

Oprichtster en CEO van Nature's Pride, Shawn Harris heeft besloten om haar dagelijkse verantwoordelijkheden per 1 september 2017 over te dragen aan Fred van Heyningen en Adriëlle Dankier. 

Strong Nature’s Pride Vikings
Zaterdag 20 mei stonden meer dan 100 fanatieke deelnemers in het Nature's Pride startvak van de Strong Viking Obstacle Run. Enthousiast, gezond gespannen en klaar voor strijd!
Lekkere en verfrissende drankjes
De dagen worden warmer en dat vraagt om verkoelende zomerdrankjes! Dus we hebben onze unieke groenten & fruit geperst, gemixt en gesneden op zoek naar de lekkerste en meest kleurrijke drankrecepten. De uitkomst is verfrissend!
Heerlijke eetrijpe kiwi’s uit Chili

Het Chileense kiwiseizoen is begonnen. De perfecte brixwaarde en droge massa in combinatie met ons moderne rijpingsproces maken onze eetrijpe kiwi heerlijk zoetzuur. We bieden de Chileense kiwi's tot ongeveer eind september aan. Daarna schakelen we over naar een ander herkomstland.

De gezonde avocado steeds populairder
De populariteit van de avocado blijft groeien. In de afgelopen 8 jaar is de invoerwaarde van avocado's verviervoudigd, veel groter dan de groei in elke andere fruitcategorie. Als gevolg hiervan staan avocado's nu op plek 2 in Nederland en maakt het Nederland, volgens de nieuwe gegevens van het CBS, de een na grootste avocado-importeur wereldwijd. Diverse media die deze nieuwe gegevens hebben gerapporteerd linken de toenemende avocado consumptie met de gezondheidsvoordelen.
Italiaanse klassiekers met een exotische twist!
De Italiaanse keuken is wereldwijd favoriet. In de verste uithoeken op aarde kom je de Italiaanse klassiekers tegen. We zijn met deze authentieke gerechten de keuken ingedoken en hebben er een exotische draai aan gegeven. De combinaties zijn verrassend lekker! Exotische groenten & fruit gaan namelijk perfect samen met Italiaanse ingrediënten. Uit ons brede assortiment hebben we een aantal toppers gekozen om te verwerken in de Italiaanse keuken. Een echte aanrader: start met de bruschetta met ricotta en granaatappel, serveer daarna de pizza pepino en sluit af met de rode bessen tiramisu.
Heerlijk zoete blauwe bessen uit Marokko
Onze partner uit Marokko, Fresh Royal, levert heerlijk zoete blauwe bessen. De Blue Aroma en de Juanita zijn volop beschikbaar. Deze rassen hebben een uitstekende grootte, kleur, brix-gehalte en textuur. Hierdoor kunnen consumenten optimaal genieten van de meest smaakvolle blauwe bessen van dit moment.
De eerste Wonderful granaatappels uit Peru
De eerste container met granaatappels uit Peru is binnen. Het zijn de eerste granaatappels uit Peru van de variëteit Wonderful. Wonderful is de bekendste granaatappelvariëteit en wordt geroemd om zijn heerlijk zoete smaak en aantrekkelijke rode kleur. Vanaf week 16 komen ook de eerste Wonderful variëteiten uit Zuid-Afrika.
Een exotisch Pasen met familie & vrienden
De eerste lentekriebels zijn voelbaar, de vogeltjes fluiten, krokussen komen op. Dat betekent maar 1 ding het is tijd voor Pasen. Om het echte voorjaarsgevoel tijdens het Paasweekend te laten ontspringen hebben wij verrassende exotische paasrecepten ontwikkeld. Inspiratie voor uzelf en uw klanten voor een kleurrijk en smaakvol Paasweekend met familie en vrienden. Vraag onze digitale mediakit direct aan bij uw accountmanager.
De indrukwekkende reis van groene asperges
Wist je dat Nature's Pride de grootste importeur is van groene asperges in Europa? Bij ons zijn groene asperges jaarrond verkrijgbaar! De asperge maakt een indrukwekkende reis van jonge plant tot perfect smakende, groene asperge. We nemen je graag mee op deze reis.
Tamarillo, de boomtomaat uit Zuid-Amerika
De tamarillo, ook wel boomtomaat genoemd, is een ovaalvormige vrucht die oorspronkelijk uit het Andesgebergte komt. Nature's Pride importeert de mooie rode variëteit uit Colombia. Het vruchtvlees van deze vrucht is oranje en bevat kleine donkere pitjes die eetbaar zijn. Tamarillo heeft een lichtzoete en intense smaak. De schil heeft een bittere smaak en wordt daarom meestal niet gegeten.
Powerful start of the day!

Goed en gezond ontbijten is erg belangrijk. Je lichaam heeft namelijk energie en voedingsstoffen nodig om de dag goed te beginnen. Heerlijke exoten dragen bij aan een gezond ontbijt en geven een smaakvolle touch. Geef daarom uw exotenverkoop een extra boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Ontbijt. We hebben heerlijke ontbijtrecepten, mooie sfeerbeelden en praktische informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.

Introductie eetrijpe avocado’s in klein formaat
Met trots breiden we ons avocado-assortiment uit met een nieuw product: eetrijpe avocado's in handig eenpersoonsformaat. Perfect voor avocado lovers.
Bezoek 8, 9 en 10 februari Nature's Pride op Fruit Logistica!
Ook dit jaar is Nature's Pride weer aanwezig op de Fruit Logistica beurs in Berlijn. In onze stand vol inspiratie presenteren we ons uitgebreide assortiment en laten we bezoekers kennismaken met diverse innovaties en onze visie op de ideale schappresentatie van exoten en bessen.
Avocado: van groei tot in het schap!
Onze avocado's zijn extra vol van smaak, omdat ze gemiddeld 2 weken langer aan de boom hangen dan andere avocado's op de markt. De latere oogst zorgt ervoor dat het oliegehalte in de vrucht perfect is. Benieuwd naar het verhaal achter onze avocado? Lees het hier!
Heerlijk zachte, zoete Brown Turkey vijgen verkrijgbaar
De populaire Brown Turkey vijgen zijn weer verkrijgbaar. De heerlijk zachte en zoete vijgen uit Brazilië zijn perfect van kwaliteit. De Brown Turkey is te herkennen aan een dunne groen-bruine schil. De schil wordt naarmate de vrucht rijpt steeds bruiner van kleur. Het vruchtvlees is zacht en roze tot rood van kleur.
Start 2017 gezond & vegetarisch!
Een nieuw jaar nodigt uit om een gezonde start te maken. Meer groenten & fruit, minder vlees en vis. Onze exoten helpen om gezonde gerechten te bereiden die zo smaakvol zijn, dat vlees en vis vaker achterwege gelaten kunnen worden. Geef daarom uw exoten verkoop een boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Vegetarisch. We hebben heerlijke vegetarische recepten, mooie sfeerbeelden en handige informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.
EATME.nl knap tweede bij Website van het Jaar
EATME.nl is op een knappe tweede plaats geëindigd bij de uitreiking van 'Beste website van het Jaar 2016' in de categorie consumentengoederen!
Samen genieten van een heerlijke kerst!
Gezellig met elkaar koken, lekker lang tafelen en feestelijk borrelen. Kerst is samen genieten! Exotische groenten & fruit geven net dat beetje extra aan een brunch, hapje, drankje, diner en dessert. Versterk daarom nu uw exoten verkoop met ons 'EAT ME inspirations' kerstthema. We hebben smaakvolle exotische kerstrecepten, mooie sfeerfoto's en praktische informatie voor op uw website of sociale media.
Nu verkrijgbaar: heerlijke zoete, sappige lychees
Profiteer nu het kan van de verse lychees! De lychee is kort beschikbaar maar een ware smaakbeleving. We hebben de zeer gewilde grotere variëteit Mauritius lychee. De schil en de grote pit in het midden zijn niet eetbaar maar het vruchtvlees van de vrucht is heerlijk zoet van smaak en zeer sappig. De lychees zijn verkrijgbaar in flowpacks van 250 g. of los in 2 kg dozen.


Nature's Pride trotse 2e in Hillenraad100!

Nature's Pride heeft voor het 2e jaar op rij de nummer 2 positie behaald in de Hillenraad100 ranglijst voor de meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse (glas)tuinbouwsector. Dit werd vrijdagavond 28 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Hortigala in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Nature's Pride is zeer trots op deze bijzondere prestatie en dankbaar voor alle partners en collega's die dit mogelijk hebben gemaakt.

Red de neushoorn in Zuid-Afrika!
Onze minigroenteteler in Zuid-Afrika voert samen met het WWF actie tegen het stropen van neushoorns. In 2015 zijn er minstens 1.338 neushoorns gedood door stropers. Dit moet stoppen! Daarom doneert Nature's Pride nu € 0,10 per doos minigroente aan dit project.
Opbrengst Nature’s Cross helpt 3 basisscholen in Guatemala
Zaterdag 8 oktober deden zo'n 500 enthousiaste en gemotiveerde Nature's Pride deelnemers mee aan de jaarlijkse Nature's Cross. Met elkaar werd er een ongelofelijk bedrag van € 135.614 opgehaald, waarmee 3 basisscholen in Guatemala kunnen worden voorzien van betere faciliteiten.
Nieuwe oogst cranberries volop verkrijgbaar
Ze zijn er weer: verse cranberries! De prachtige rode bessen uit Amerika hebben een perfecte kwaliteit. Cranberries zijn met hun bitterzoete smaak zeer veelzijdig en combineren goed in veel herfstrecepten. De bessen zijn verkrijgbaar in handige zakken, flowpacks en bulkdozen.
EATME.nl genomineerd voor Website van het Jaar
EATME.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! EAT ME is een kwaliteitslabel in exotische groenten en fruit en wil op de website bezoekers informeren en inspireren. Samen met merken als Heineken, Calvé, Mentos en Red Bull strijdt EAT ME vanaf 26 september tot 4 november om deze prestigieuze titel in de categorie consumentengoederen.
In beweging op eigen bootcamp sportveld
In het kader van het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers, heeft Nature's Pride een bootcamp sportveld aangelegd. Werknemers krijgen hiermee de gelegenheid om gedurende de werkweek deel te nemen aan verschillende bootcamplessen.
Een schitterende Ride for the Roses, editie 2016
Het eerste weekend van september gingen zo'n 140 collega's, familie en vrienden van Nature's Pride samen met duizenden anderen de strijd aan tegen kanker door mee te rijden aan de Ride for the Roses. Dit jaar vond het evenement plaats in Twente en werd er 25, 50 of 100 km gefietst. Er werd in totaal maar liefst € 585.000 opgehaald, waarvan Nature's Pride meer dan € 70.000 bij elkaar heeft gefietst!
Fred van Heyningen aangesteld als Managing Director van Nature’s Pride

Per 1 september 2016 zal Fred van Heyningen in dienst treden bij Nature's Pride als Managing Director. In deze rol zal hij binnen het bedrijf verantwoordelijk worden voor alle processen en alle personeelsleden.

Terugkijken op een succesvolle Health Week!
2016 Is het jaar waarin Nature's Pride focust op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. In dit kader heeft Nature's Pride afgelopen april de Health Week georganiseerd, een week waarin alles draaide om sport, beweging, gezond leven en eten, fit voelen en ontspannen.
100% pure mangoblokjes
De heerlijk zoete EAT ME mango's zijn nu verkrijgbaar voorgesneden en in een handige 'to-go' verpakking. De 100% pure mangoblokjes zijn ideaal als snack!
Dé gadget voor de zomer van 2016: Limoenspray
Naast de nieuwe avocadosnijder gadget hebben we nu ook een hele gave tool voor de limoen. Salades worden deze zomer nog frisser dankzij de limoenspray. Deze tool is speciaal ontwikkeld om al het limoensap gemakkelijk uit een limoen te krijgen.
Onze splinternieuwe gadget: de avocadosnijder!
Ontdek onze nieuwe gadget! Met trots introduceren wij een keukenhulp voor de echte avocado liefhebbers. Het snijden van een avocado is nog nooit zo makkelijk geweest.
Exotische paasdagen met Nature’s Pride!
Pasen staat weer voor de deur, een heerlijke tijd waarbij consumenten extra tijd besteden aan het bereiden van heerlijke gerechten om samen met familie en vrienden van te genieten. Deze periode is perfect om de exotische groente- en fruitsoorten extra onder de aandacht te brengen.
Bezoek Nature’s Pride op Fruit Logistica!

Tijdens de Fruit Logistica beurs die op 3, 4 en 5 februari plaatsvindt in Berlijn zullen Nature's Pride, EAT ME en Nature's Berries wederom het grote assortiment van verse exotisch fruit en groente presenteren.

 

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.