Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • De gezonde avocado steeds populairder

De gezonde avocado steeds populairder

De populariteit van de avocado blijft groeien. In de afgelopen 8 jaar is de invoerwaarde van avocado's verviervoudigd, veel groter dan de groei in elke andere fruitcategorie. Als gevolg hiervan staan avocado's nu op plek 2 in Nederland en maakt het Nederland, volgens de nieuwe gegevens van het CBS, de een na grootste avocado-importeur wereldwijd. Diverse media die deze nieuwe gegevens hebben gerapporteerd linken de toenemende avocado consumptie met de gezondheidsvoordelen.
De avocado wordt geassocieerd met betere dieetkwaliteiten, lichaamsgewicht en positieve gezondheid en wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen en invloedrijke foodbloggers. Dit heeft bijgedragen aan de populariteit van de avocado onder consumenten.
Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.