Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Italiaanse klassiekers met een exotische twist!

Italiaanse klassiekers met een exotische twist!

De Italiaanse keuken is wereldwijd favoriet. In de verste uithoeken op aarde kom je de Italiaanse klassiekers tegen. We zijn met deze authentieke gerechten de keuken ingedoken en hebben er een exotische draai aan gegeven. De combinaties zijn verrassend lekker! Exotische groenten & fruit gaan namelijk perfect samen met Italiaanse ingrediënten. Uit ons brede assortiment hebben we een aantal toppers gekozen om te verwerken in de Italiaanse keuken. Een echte aanrader: start met de bruschetta met ricotta en granaatappel, serveer daarna de pizza pepino en sluit af met de rode bessen tiramisu.

Inspireer uw klanten met deze exotische Italiaanse recepten. Vraag de digitale mediakit met mooie sfeerbeelden, praktische informatie en lekkere recepten direct aan bij uw accountmanager.

De recepten zijn ook te bekijken op EAT ME

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.