Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Heerlijk zoete blauwe bessen uit Marokko

Heerlijk zoete blauwe bessen uit Marokko

Onze partner uit Marokko, Fresh Royal, levert heerlijk zoete blauwe bessen. De Blue Aroma en de Juanita zijn volop beschikbaar. Deze rassen hebben een uitstekende grootte, kleur, brix-gehalte en textuur. Hierdoor kunnen consumenten optimaal genieten van de meest smaakvolle blauwe bessen van dit moment.
In Marokko worden onze blauwe bessen vooral geteeld in het gebied rond Lalla Mimouna. Dit gebied, in het noorden van Marokko, heeft tijdens het groei- en oogstseizoen milde temperaturen. In combinatie met de Marokkaanse vruchtbare bodem zorgt het voor een perfecte kwaliteit. Vanaf week 17 zijn de blauwe bessen naast bakjes van 125 g. en 300 g. ook beschikbaar in 225 g. shakers. Vraag uw contactpersoon van ons sales team naar de mogelijkheden.

Beschikbaarheid: januari t/m juni

Herkomst: Marokko

Bewaaradvies: in de koelkast


Lees meer

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.