Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • De eerste Wonderful granaatappels uit Peru

De eerste Wonderful granaatappels uit Peru

De eerste container met granaatappels uit Peru is binnen. Het zijn de eerste granaatappels uit Peru van de variëteit Wonderful. Wonderful is de bekendste granaatappelvariëteit en wordt geroemd om zijn heerlijk zoete smaak en aantrekkelijke rode kleur. Vanaf week 16 komen ook de eerste Wonderful variëteiten uit Zuid-Afrika.

Naast de Wonderful hebben we tot en met week 16 ook andere smaakvolle granaatappelvariëteiten. Zo zijn vanuit Zuid-Afrika de rassen Aco en Herschkovic beschikbaar. Deze zijn friszoet van smaak en hebben een mooie dieproze kleur.
De granaatappel is een veelzijdige vrucht. Zo zijn de granaatappelpitjes een lekkere en gezonde toevoeging aan het ontbijt of een zoete verleiding in de salade. Maar ook het vruchtvlees van de granaatappel is erg sappig en kan verwerkt worden in bijvoorbeeld een compote of sap.

Bewaaradvies: Bewaar granaatappels tussen de 6 en de 8 graden. Om uitdroging te voorkomen, worden ze in een speciale plastic hoes verpakt. Zo wordt de versheid en kwaliteit nog beter gegarandeerd.

Verpakkingsmogelijkheden: Los of per 2 verpakt.

Vraag uw contactpersoon van ons salesteam naar de mogelijkheden.

Contact

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.