Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Een exotisch Pasen met familie & vrienden

Een exotisch Pasen met familie & vrienden

De eerste lentekriebels zijn voelbaar, de vogeltjes fluiten, krokussen komen op. Dat betekent maar 1 ding het is tijd voor Pasen. Om het echte voorjaarsgevoel tijdens het Paasweekend te laten ontspringen hebben wij verrassende exotische paasrecepten ontwikkeld. Inspiratie voor uzelf en uw klanten voor een kleurrijk en smaakvol Paasweekend met familie en vrienden. Vraag onze digitale mediakit direct aan bij uw accountmanager.

Uit ons brede assortiment exoten, bessen, eetrijpe producten en off-season groenten & fruit hebben wij een mooie selectie gemaakt om te gebruiken in vrolijke paasrecepten. Verrassende, kleurrijke recepten en toch simpel en snel te bereiden. Bekijk de recepten op onze EAT ME website en/of neem contact op met uw accountmanager om een gratis mediakit te ontvangen. Ook kunt u op onze EAT ME website meedoen met onze Paasactie: vind de gouden avocado en maak kans op geweldige prijzen!

Enjoy een exotisch Pasen met familie & vrienden!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.