Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Exotische paasdagen met Nature’s Pride!

Exotische paasdagen met Nature’s Pride!

Pasen staat weer voor de deur, een heerlijke tijd waarbij consumenten extra tijd besteden aan het bereiden van heerlijke gerechten om samen met familie en vrienden van te genieten. Deze periode is perfect om de exotische groente- en fruitsoorten extra onder de aandacht te brengen.

Exotische producten passen mooi bij de diverse feestelijke eetmomenten tijdens de paasdagen. Denk aan een avocado gevuld met zalm en ei voor het ontbijt, een pitahaya gevuld met bosvruchten voor tijdens de brunch, of een heerlijke granadilla bavarois als afsluiting van het paasdiner.

Onder het motto "EAT ME Inspirations" ontwikkelt Nature's Pride dit jaar voor diverse actuele thema's zoals Pasen materialen om de exotenverkoop te ondersteunen. Praktische productinformatie, recepten en prachtig beeld- en videomateriaal. De materialen dienen ter inspiratie om de grenzeloze culinaire mogelijkheden te laten zien van exotische groenten en fruit. Het water loopt ons in ieder geval nu al in de mond!

De materialen voor het paas thema zijn vanaf nu beschikbaar voor klanten van Nature's Pride. Vraag ernaar bij uw contactpersoon!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.