Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Powerful start of the day!

Powerful start of the day!

Goed en gezond ontbijten is erg belangrijk. Je lichaam heeft namelijk energie en voedingsstoffen nodig om de dag goed te beginnen. Heerlijke exoten dragen bij aan een gezond ontbijt en geven een smaakvolle touch. Geef daarom uw exotenverkoop een extra boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Ontbijt. We hebben heerlijke ontbijtrecepten, mooie sfeerbeelden en praktische informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.

Ons exotenassortiment past perfect bij het thema ontbijt. De producten kurkuma, blauwe bessen, frambozen, carambola, mango en avocado zijn ideale ingrediënten voor het bereiden van een heerlijk ontbijt. Wat dacht je van wentelteefjes met gebakken carambola & banaan? Ook lekker is de avocadotoast met zalm & granaatappel.

Ontbijtrecepten

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.