Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Introductie eetrijpe avocado’s in klein formaat

Introductie eetrijpe avocado’s in klein formaat

Met trots breiden we ons avocado-assortiment uit met een nieuw product: eetrijpe avocado's in handig eenpersoonsformaat. Perfect voor avocado lovers.

Het aantal eenpersoonshuishoudens groeit, steeds meer consumenten worden avocado grootgebruikers en de avocado wordt in veel gevallen individueel geconsumeerd. Op deze trends spelen we in met onze nieuwe avocado variant: eetrijpe avocado's in klein formaat en per 4 stuks verpakt. Ideaal dus voor individuele consumptiemomenten van echte avocado liefhebbers. Het merk EAT ME is het kwaliteitszegel dat smaak en optimale rijpheid garandeert.

Benieuwd naar deze innovatie? Tijdens Fruit Logistica in Berlijn staat ons team voor u klaar om met u te bespreken welke kansen dit nieuwe product u biedt.

>

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.