Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Heerlijk zachte, zoete Brown Turkey vijgen verkrijgbaar

Heerlijk zachte, zoete Brown Turkey vijgen verkrijgbaar

De populaire Brown Turkey vijgen zijn weer verkrijgbaar. De heerlijk zachte en zoete vijgen uit Brazilië zijn perfect van kwaliteit. De Brown Turkey is te herkennen aan een dunne groen-bruine schil. De schil wordt naarmate de vrucht rijpt steeds bruiner van kleur. Het vruchtvlees is zacht en roze tot rood van kleur.

In Brazilië is onze teler gevestigd in Campinas (100 km van Sao Paulo), het hart van de vijgenteelt in Brazilië. Deze regio heeft de perfecte combinatie van een vruchtbare bodem en de juiste temperatuur en regenhoeveelheid. Onze teler levert onder het merk Brotto. Dit merk staat voor vijgen van topkwaliteit gedurende het hele seizoen. Onze teler monitort het teeltproces continu om deze premium vijgen te creëren. De Brown Turkey Vijgen zijn verkrijgbaar per 6x4 stuks verpakt of per 24 stuks los.

Lees meer

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.