Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Start 2017 gezond & vegetarisch!

Start 2017 gezond & vegetarisch!

Een nieuw jaar nodigt uit om een gezonde start te maken. Meer groenten & fruit, minder vlees en vis. Onze exoten helpen om gezonde gerechten te bereiden die zo smaakvol zijn, dat vlees en vis vaker achterwege gelaten kunnen worden. Geef daarom uw exoten verkoop een boost met ons 'EAT ME inspirations' thema Vegetarisch. We hebben heerlijke vegetarische recepten, mooie sfeerbeelden en handige informatie voor op uw website en social media kanalen ontwikkeld.
Ook in 2017 beschikken wij over een passend assortiment bij het thema Vegetarisch. De volgende producten worden uitgelicht en passen perfect bij een vegetarische maaltijd: zoete aardappel, pastinaak, choisam, avocado, Bimi®, okra, mini paksoi en vijgen. Deze ingrediënten zijn van zichzelf een heerlijke smaaksensatie, waarbij vis en vlees overbodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke mie salade met choisam en peulen, maar ook erg verrassend is de Bimi® quiche met meiraap en Bimi®.
Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.