Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • EATME.nl knap tweede bij Website van het Jaar

EATME.nl knap tweede bij Website van het Jaar

EATME.nl is op een knappe tweede plaats geëindigd bij de uitreiking van 'Beste website van het Jaar 2016' in de categorie consumentengoederen!
Tijdens een feestelijke awardshow in Amsterdam werd Nature's Pride - het bedrijf achter het merk EAT ME - , aangenaam verrast met deze positie in de categorie consumentengoederen. Hiermee werden namelijk gerenommeerde merken als Coca Cola, Heineken, Calvé en Redbull achter zich gelaten. Nature's Pride ziet de prestatie als een waardering en teken dat het merk EAT ME is uitgegroeid tot een inspirerend en erkend kwaliteitslabel voor verse exotische groenten en fruit. "We zijn trots op deze tweede plaats en willen alle EAT ME fans die hebben gestemd onwijs bedanken. Onze producten komen van overal ter wereld en via de website willen we de liefde die de telers voor de exoten hebben doorgeven aan de consumenten in Europa. Om iedere consument te laten genieten van deze kleurrijke en smaakvolle groenten & fruit geven we op de website informatie en inspiratie over hoe de producten bereid en gegeten kunnen worden. We doen dit vanuit onze passie voor de exoten en we zullen de website ook blijven ontwikkelen om de bezoeker de grenzeloze mogelijkheden van onze producten te laten ontdekken.", aldus Michelle Tanis, Online Marketeer bij Nature's Pride.


De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt georganiseerd door het tijdschrift Emerce en onderzoeksbureau MetrixLab. Prijzen zijn er voor de beste en populairste websites van Nederland in diverse categorieën. Van 26 september t/m 4 november kon het Nederlandse publiek zijn favoriet beoordelen op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. De overall winnaar werd Politie.nl en is hiermee dé Website van het jaar.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.