Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Samen genieten van een heerlijke kerst!

Samen genieten van een heerlijke kerst!

Gezellig met elkaar koken, lekker lang tafelen en feestelijk borrelen. Kerst is samen genieten! Exotische groenten & fruit geven net dat beetje extra aan een brunch, hapje, drankje, diner en dessert. Versterk daarom nu uw exoten verkoop met ons 'EAT ME inspirations' kerstthema. We hebben smaakvolle exotische kerstrecepten, mooie sfeerfoto's en praktische informatie voor op uw website of sociale media.
Ook dit najaar beschikken wij over een uitgebreid kerstassortiment. Voor de kersttoppers hebben we extra recepten en marketingmaterialen ontwikkeld om uw exoten verkoop te boosten. De kersttoppers van dit jaar zijn passiefruit, physalis, Bimi®, blauwe bessen, groene asperges, zoete aardappel, avocado en mango. Inspireer met de heerlijke passiefruit panna cotta gedecoreerd met carambola. Ook verrassend lekker is de focaccia brood met physalis. En een perfect bijgerecht voor op de kersttafel is roergebakken Bimi® en haricots verts en sojadressing.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.