Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature's Pride trotse 2e in Hillenraad100!

Nature's Pride trotse 2e in Hillenraad100!

Nature's Pride heeft voor het 2e jaar op rij de nummer 2 positie behaald in de Hillenraad100 ranglijst voor de meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse (glas)tuinbouwsector. Dit werd vrijdagavond 28 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Hortigala in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Nature's Pride is zeer trots op deze bijzondere prestatie en dankbaar voor alle partners en collega's die dit mogelijk hebben gemaakt.

De Hillenraad100 is een jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector. Hillenraad100 beoordeelt de ondernemingen op basis van strategie, marktpositie, organisatie performance, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Het expert comité van Hillenraad roemt Nature's Pride in hun rapport met name om het innovatieve 'ready to eat' concept en de menselijke kant van het bedrijf, waar mensen, markten en producten op een heel sympathieke en efficiënte wijze met elkaar worden verbonden.

De top 3 is het identieke plaatje van vorig jaar. Enza Zaden heeft de nummer 1 positie weten te behouden en Koppert Biological Systems staat wederom op de 3e plek. Maar de sprekers van de avond lieten duidelijk weten dat dit niet vanzelfsprekend is: 'De wereld en daarmee ook deze sector  verandert sneller dan de meesten van ons durven vermoeden.' De 15e editie zal dan ook een andere opzet krijgen. Het principe van de top 100 blijft in stand, maar de sector zal langs een geheel nieuwe meetlat worden gelegd. Nature's Pride streeft er dan ook naar om in deze continu veranderende sector te blijven verbeteren en hoopt daarmee volgend jaar in de Hillenraad weer hoge ogen te gooien.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.