Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Red de neushoorn in Zuid-Afrika!

Red de neushoorn in Zuid-Afrika!

Onze minigroenteteler in Zuid-Afrika voert samen met het WWF actie tegen het stropen van neushoorns. In 2015 zijn er minstens 1.338 neushoorns gedood door stropers. Dit moet stoppen! Daarom doneert Nature's Pride nu € 0,10 per doos minigroente aan dit project.

Meer dan 75% van alle neushoorns leven in Zuid-Afrika. WWF Zuid-Afrika staat dan ook vooraan als het gaat om inspanningen ter ondersteuning van het behoud van de neushoorn. Met meer geld kunnen ze meer projecten opzetten en een veilige leefomgeving voor nieuwe populaties van de neushoorns bieden. Onze minigroenteteler, van wie de producten door Nature's Pride onder de merknaam Out of Afrika (OOA) op de markt worden gebracht, werkt samen met het WWF Zuid-Afrika. Ze hebben de 'OOA FOR RHINOS' campagne opgezet om aandacht te krijgen voor de neushoorn. De teler is trots dat al zijn producten in het mooie Afrika kunnen groeien en werkt er gepassioneerd aan het milieubehoud. Nature's Pride deelt dit ideaal en doneert daarom € 0,10 per doos minigroente aan het project in oktober en november. De campagne zal via de verpakkingen worden gecommuniceerd.

Voor meer informatie over het project kijk op:

WWF


Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.