Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Opbrengst Nature’s Cross helpt 3 basisscholen in Guatemala

Opbrengst Nature’s Cross helpt 3 basisscholen in Guatemala

Zaterdag 8 oktober deden zo'n 500 enthousiaste en gemotiveerde Nature's Pride deelnemers mee aan de jaarlijkse Nature's Cross. Met elkaar werd er een ongelofelijk bedrag van € 135.614 opgehaald, waarmee 3 basisscholen in Guatemala kunnen worden voorzien van betere faciliteiten.
Sportieve dag
Het was een heerlijke zonnige herfstdag, die de bosrijke omgeving het ideale parcours maakte voor de Cross. De wandelaars liepen in stevige passen de 10 km, de allerkleinsten renden zo hard als zij konden met de Kids Cross en bij de Big Cross werden er grenzen verlegd. Het werd een sportieve dag vol aanmoedigingen, gezelligheid en vooral heel veel plezier!

Betere faciliteiten
Bij de Nature's Cross wordt geld ingezameld voor diverse goede doelen in ontwikkelingslanden op het gebied van onderwijs en zorg. Dit jaar kunnen we met de opbrengst van de Nature's Cross 3 basisscholen, die gelegen zijn in een gebied in Guatemala waar onze sugar snaps en snow peas vandaan komen, voorzien van betere faciliteiten.

Nature's Cross in Guatemala
Om de verbondenheid en solidariteit tussen de telergemeenschappen in Guatemala en de medewerkers, families en vrienden van Nature's Pride en Pack te vieren, organiseerden de gemeenschappen in Guatemala ook hun eigen Cross. Het was een prachtige familiedag waarop de kinderen met hun ouders liepen voor het doel om de faciliteiten van hun scholen
te verbeteren. Door het sportevenement voelden de kinderen zich direct betrokken
bij het project en konden ze zo hun eigen bijdrage leveren.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.