Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nieuwe oogst cranberries volop verkrijgbaar

Nieuwe oogst cranberries volop verkrijgbaar

Ze zijn er weer: verse cranberries! De prachtige rode bessen uit Amerika hebben een perfecte kwaliteit. Cranberries zijn met hun bitterzoete smaak zeer veelzijdig en combineren goed in veel herfstrecepten. De bessen zijn verkrijgbaar in handige zakken, flowpacks en bulkdozen.

Onze cranberries worden geteeld in moerassige gebieden in Noord-Amerika. Het oogsten van de cranberries gebeurt op een bijzondere wijze. De nacht voor het oogsten worden de velden half onder water gezet. Rijpe cranberries bevatten kleine luchtbellen en drijven in het water. Met speciale oogstmachines worden de drijvende berries van de plant losgemaakt en met een grote drijvende band verzameld en uit het water gehaald. Vervolgens worden de cranberries in het verpakkingshuis op kleur, grootte en zachtheid gesorteerd en naar Nederland vervoerd.

Beschikbaarheid: oktober tot december
Herkomst: Amerika
Bewaaradvies: In de koelkast
Verpakkingsmogelijkheden:

bulkdozen 1,5 kg
flowpack 10 x 250 g
Bags 10 x 250 g
Bags 24 x 340 g

Lees meer

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.