Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Samen voor verantwoord watergebruik

De pandemie heeft Nature's Pride en haar telers er niet van weerhouden voortgang te blijven maken op gebied van verantwoord watergebruik.

In landen van oorsprong, zoals Peru, Chili, Spanje, Colombia, en Kenia, hebben verschillende telers SPRING water certificering behaald. Veel telers bereiden zich voor op de audit en hebben deel genomen aan de SPRING webinars die Nature's Pride en GLOBALG.A.P. de afgelopen weken samen hebben georganiseerd. De SPRING add-on bevestigt op onafhankelijke wijze de legaliteit van water en best practices.

Bij Nature's Pride, heeft de eerste groep van inkopers de training 'Water in Procurement Strategy' afgerond die we samen met water experts Good Stuff International hebben ontwikkeld. In deze online cursus van 5 maanden zijn inkopers getraind in de belangrijkste waterthema's, zoals het nieuw ontwikkelde Water Protocol, dat uiteenzet hoe water in inkoopbesluiten wordt meegenomen.

Aan beiden kanten van de waardeketen werken onze telers en Nature's Pride hard om leiderschap te tonen op gebied van verantwoord watergebruik . Op deze manier geven we uiting aan ons streven om samen bij te dragen aan een betere wereld.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.