Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Eerste paal geslagen voor aanbouw Nature’s Pride

De aanbouw van Nature's Pride is van start. Vrijdag 4 september vond het officiële moment plaats achter het huidige pand, waar in het bijzijn van alle bouwpartners de eerste symbolische paal de grond in werd geslagen. Hiermee begint de bouwperiode onze uitbreiding die naar verwachting eind 2021 operationeel is.

Een dag voor het officiële moment was het een feestelijke dag voor onze medewerkers. Geheel coronaproof liepen ze naar het bouwterrein, waar verschillende activiteiten gehouden werden. Zo konden ze hun naam achterlaten op de aanwezige voetstukken. Deze voetstukken dienen als onderdeel van het heiwerk. Op deze manier symboliseren we dat de organisatie gedragen wordt door alle medewerkers. We geloven er namelijk in dat je alleen samen kunt groeien.

Voor het heien wordt er gebruikgemaakt van Vibro-palen. Dat houdt in dat de vibrobuis wordt ingeheid en wanneer het de juiste diepte heeft bereikt wordt deze gevuld met wapeningsstaal en beton, waarna de buis uitgeheid wordt met behulp van trekramen. Wat over blijft is een betonnen paal die in de grond zal uitharden.

Check hier de aftermovie van ons eerste paal moment!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.