Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • In beweging op eigen bootcamp sportveld

In beweging op eigen bootcamp sportveld

In het kader van het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers, heeft Nature's Pride een bootcamp sportveld aangelegd. Werknemers krijgen hiermee de gelegenheid om gedurende de werkweek deel te nemen aan verschillende bootcamplessen.
Effectief werken aan fitheid
Het bootcamp sportveld ligt direct naast het bedrijfsgebouw, waar een professionele bootcamp instructeur twee keer per dag een bootcamp les verzorgt. Werknemers van Nature's Pride kunnen gratis deelnemen aan de lessen, om zo effectief te werken aan hun fitheid. Bootcamp is een outdoor training die zorgt voor een betere conditie, een lager vetpercentage, meer fysieke kracht en een betere lichaamshouding.

Onderdeel van project 'Vitaliteit'
De aanleg van het bootcamp sportveld past binnen het eerder dit jaar opgestarte project 'Vitaliteit'. Dit project biedt werknemers middelen om aan hun gezondheid en vitaliteit te werken. Zo worden ze begeleid door een voedingscoach, is er een aangepast aanbod van gezonde maaltijden in het bedrijfsrestaurant, kunnen ze yogalessen volgen en wordt er een bewustwordingscampagne gevoerd.. Met de bootcamplessen op het sportveld is er een extra middel toegevoegd om op een effectieve en leuke manier de gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.