Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Betere bescherming tegen extreme natuurverschijnselen

Afgelopen weekend bereikte de tropische storm Laura de Dominicaanse Republiek, met helaas doden en veel schade ten gevolg. Gelukkig zijn de medewerkers van onze mangoteler DOT Fruits ongedeerd en steeds beter beschermd tegen deze extreme natuurverschijnselen.

Vier jaar geleden heeft Nature's Pride samen met DOT Fruits een puntensysteem geïntroduceerd waar medewerkers bovenop hun normale salaris 'bonuspunten' kunnen verdienen die ze kunnen inruilen voor voedzame voedingsmiddelen en bouwmaterialen.

Veel medewerkers verbeterden de afgelopen jaren hun huizen, bijvoorbeeld door houten spaanplaten te vervangen door cement. Zo zijn hun huizen aangenamer en vooral veiliger. Twee weken geleden schaften veel medewerkers bouwmaterialen aan met hun punten - precies op tijd om huizen voor de storm Laura verder te verstevigen.

Zo werkt Nature's Pride samen met haar telers constant aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van gemeenschappen.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.