Facebook Linkedin Twitter Newsletter

3, 2, 1 tijd voor avocado – vet lekker!

We brengen de gezonde avocado's onder de aandacht in Nederland. In de maand juli rollen we een complete campagne uit die gericht is op het overhalen van consumenten die nog geen avocado's eten om ze eens te proberen vanwege de gezonde voedingswaarden.

"Avocado's zijn rijk aan onverzadigde vetten, het vervangen van verzadigde door onverzadigde, is goed voor het cholesterol"

Dit is een uitstekende reden om een avocadomoment te introduceren. Naast een goede reden is er ook altijd een goed moment om avocado's te eten. Ze geven je een energieboost in de ochtend, smaken heerlijk tijdens de lunch en gaan perfect samen met een tussendoortje.

Om de campagne helemaal af te maken, wordt de consument na bewustwording van de voedingswaarden en de overheerlijke smaak van avocado's, nog eens extra geprikkeld met de kans om een avocado-e-bike in de wacht te slepen en de gezonde levensstijl vast te houden!

De campagne sluit aan bij de intrinsieke motivatie van consumenten om in coronatijden gezond te blijven en beter te letten op voedingswaarden en hun gezondheidseffecten. Deze campagne wordt in juli bij verschillende Nederlandse supermarkten uitgerold.

Voedingswaarden avocado

*per 100 g

Meer informatie? Bekijk de actiepagina.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.