Terug naar Nieuws

Zachtfruit activiteiten Nature's Pride gaan verder onder de naam Berries Pride

De afgelopen jaren heeft Nature's Pride zich enorm ontwikkeld als speler in de zachtfruitmarkt. Met een toegewijd team van productspecialisten weten we vele klanten in Noord-Europa dagelijks te voorzien van een breed assortiment waaronder zachtfruit. Om de ideale omstandigheden voor deze productgroep te hebben, zullen we vanaf 1 juli als nieuw bedrijf op een nieuwe locatie gaan starten, onder de naam: Berries Pride.

Berries Pride - Nieuwsbericht - Nature's Pride

Nature's Pride voorziet een sterke toekomst voor de zachtfruit categorie. Wij zijn trots op het aandeel dat wij met onze partners in de categorie hebben, maar we zien ook een grotere potentie. Met het starten van Berries Pride, kunnen we ons volledig concentreren op deze productgroep. Een sterk en gepassioneerd team met enorm veel kennis en kunde over onze producten en de keten staat hiervoor garant.
Wij streven er naar om een leading zachtfruit leverancier te zijn door jaarrond de hoogste kwaliteit zachtfruit aan de Noord-Europese Retail markt te leveren. We bereiken dit alleen middels duurzame zakenrelaties. Wij focussen daarom op transparantie, waarin wij zoveel mogelijk data delen en gezamenlijk ondernemen. Daarnaast verhuizen onze zachtfruit experts vanaf 1 juli naar een locatie in De Lier, waarin de omstandigheden optimaal zijn voor ons assortiment. Dit alles zal leiden tot een sterke en efficiënte keten, waarin de potentie van de categorie optimaal wordt benut.

Berries Pride. Better Together!

Vanaf 1 juli is het adres van Berries Pride: Jogchem van der Houtweg 9, 2678 AG De Lier, Nederland.

Voor meer informatie, neem contact op met Eric van Arendonk, Marketing Manager.
T: +31 174 532 099 of bezoek de website: berriespride.com.