Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Een schitterende Ride for the Roses, editie 2016

Een schitterende Ride for the Roses, editie 2016

Het eerste weekend van september gingen zo'n 140 collega's, familie en vrienden van Nature's Pride samen met duizenden anderen de strijd aan tegen kanker door mee te rijden aan de Ride for the Roses. Dit jaar vond het evenement plaats in Twente en werd er 25, 50 of 100 km gefietst. Er werd in totaal maar liefst € 585.000 opgehaald, waarvan Nature's Pride meer dan € 70.000 bij elkaar heeft gefietst!
Na maanden van voorbereiding was het zondag 4 september dan eindelijk zover. Precies om 10.00 uur begon de officiële ceremonie van de Ride for the Roses. Als verrassing mochten we dit jaar als eerste starten. Wat was het een mooi gezicht om bijna 85 deelnemers van de 100 km te zien vertrekken. Daarna werd de ceremonie van de 25 en 50 km gestart, waar de deelnemers van Nature's Pride ook vooraan mochten starten.


Het was een overweldigende tour met een schitterende omgeving. De flinke hoosbui net na de start deed niemand er ook maar een seconde over nadenken om te stoppen, want opgeven is geen optie!
Rond 14.00 uur kwam iedereen tegelijk binnen met een warm onthaal van de meegereisde supporters.

Het eindresultaat was een prachtig bedrag van € 585.000, waarbij Nature's Pride een bijdrage heeft geleverd van meer dan € 70.000! Dit jaar wordt het geld besteed aan onderzoek naar leukemie. De strijd tegen kanker is nog lang niet gestreden en dat maakt het dat we weer Pride waren om de Ride te mogen rijden. Voor iedereen die dit weekend tot een groot succes heeft gemaakt, heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan deze schitterende Ride for the Roses.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.