Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Avocado - The Fruit of Life tram in Rotterdam

Nature's Pride heeft in samenwerking met The World Avocado Organization (WAO) de Avocado, Fruit of Life tram opnieuw geïntroduceerd, dit keer in Rotterdam. De tram rijdt tot 7 juli rond in het centrum van de havenstad en ondersteunt de World Avocado Month van de WAO en de EAT ME 'Ja, ik wil' avocadocampagne.

Gedurende de maand juni zijn er door de WAO en Nature's Pride diverse online en offline acties uitgezet om de enorme populariteit van het voedselrijke fruit te onderstrepen. De Avocado, fruit of life tram brengt deze samenwerking letterlijk groot in beeld. In de winkels en online toont Nature's Pride met de 'Ja, ik wil' campagne hoe de veelzijdige avocado makkelijk in dagelijkse gerechten verwerkt kan worden. De WAO en Nature's Pride willen met deze acties met name de consument die avocado's niet of sporadisch koopt, overtuigen om avocado te gaan proberen.

 

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.