Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Peruaans avocadoseizoen met campagne ‘Ja, ik wil’

Peruaans avocadoseizoen met campagne ‘Ja, ik wil’

We volgen de seizoenen van verschillende landen om jaarrond de heerlijkste avocado's te kunnen leveren. Momenteel komen onze avocado's uit Peru. Peruaanse avocado's zijn herkenbaar aan hun dikke schil en rondere vorm. Daarnaast kunnen ze wat groener van kleur zijn. De eerste periode komen onze avocado's uit het noorden van Peru. We eindigen de zomer met avocado's uit het zuiden van Peru.

Dit Peruaanse avocadoseizoen wordt ondersteund met de EAT ME 'Ja, ik wil' campagne. Want hoewel avocado's populair zijn, koopt slechts 33%* van de Nederlandse huishoudens avocado. En de vrucht is juist zo veelzijdig en gezond. Daarom zet Nature's Pride in week 23 t/m 26 vol in op avocado!

Tijdens de 'Ja, ik wil' campagne wordt op aansprekende verpakkings- en schapcommunicatie getoond hoe deze veelzijdige vrucht makkelijk in dagelijkse gerechten verwerkt kan worden. Nature's Pride wil hiermee met name de consument die avocado's niet of sporadisch koopt, overtuigen om avocado te gaan proberen.

Lees meer op www.eatme.nl

*Bron: GFK 2018

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.