Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Nature’s Pride gaat over op papieren pakbladen

In het kader van het verduurzamen van verpakkingen vervangt Nature's Pride haar (zwarte) plastic pakbladen voor FSC gecertificeerde papieren pakbladen. De papieren pakbladen hebben dezelfde functionaliteit als plastic pakbladen. Echter, de originele papierkleur, zonder onnodige bewerkingen, zorgt ervoor dat deze pakbladen hoogwaardig gerecycled kunnen worden.

De functionaliteit is in de afgelopen periode veelvuldig getest met een positieve uitkomst. In de komende weken wordt het Ready-to-Eat assortiment gefaseerd omgezet van plastic naar papieren pakbladen. Daarna volgen alle ander producten die in EAT ME dozen worden gelegd. We besparen hiermee op jaarbasis meer dan 226.000 kilo plastic.

 

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.