Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Nature’s Pride aanwezig op Global Berry Congress

Nature's Pride is als betrokken sponsor aanwezig tijdens de expo dag van het Global Berry Congress op 26 maart in het World Trade Center in Rotterdam. De categorie zachtfruit is bij Nature's Pride inmiddels uitgegroeid tot de tweede grootste productgroep. Het congres is voor ons dan ook een belangrijke plek om met andere bessenprofessionals kennis en ideeën uit te wisselen.

Wij zijn toegewijd om elke dag de meest smaakvolle bessen van de hoogste kwaliteit te leveren. In de loop der jaren hebben we wereldwijd duurzame partnerships met telers opgebouwd en een efficiënte toeleveringsketen ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om de lekkerste variëteiten te leveren van optimale kwaliteit. Naast het bieden van een stabiele sourcing, geven wij onze klanten tailormade marketingoplossingen vanuit onze inzichten van diverse Europese landen & eigen marktonderzoeken. We willen continu verbeterslagen maken en kijken daarom uit naar het Global Berry Congress om andere bessenspecialisten te ontmoeten, van elkaar te leren en met elkaar zakelijke kansen te creëren.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.