Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Fred van Heyningen aangesteld als Managing Director van Nature’s Pride

Fred van Heyningen aangesteld als Managing Director van Nature’s Pride

Per 1 september 2016 zal Fred van Heyningen in dienst treden bij Nature's Pride als Managing Director. In deze rol zal hij binnen het bedrijf verantwoordelijk worden voor alle processen en alle personeelsleden.

Fred van Heyningen heeft een lange en succesvolle carrière in bankieren bij de Rabobank met Food en Agri-business als een rode draad. In zijn laatste functie was hij Global Head of Food & Agri bij de Rabobank. Hij is ervaren in het dagelijkse managen van een grote organisatie en in het definiëren en uitvoeren van verbeterprocessen.Oprichtster van Nature's Pride, Shawn Harris en Commercieel Directeur, Adriëlle Dankier zijn verheugd: "Na een lange zoektocht zijn we blij dat we in Fred van Heyningen de persoon hebben gevonden die ons team komt versterken. Met zijn ruime ervaring en management vaardigheden is dit een perfecte match".

De aanstelling van Fred van Heyningen past binnen de groeiambities van Nature's Pride. Naar verwachting zal de omzet toenemen van € 304 miljoen in 2015 naar € 364 miljoen in 2016.

Shawn Harris blijft actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering van Nature's Pride. Per 1 september 2016 is zij in de rol van CEO, samen met Fred van Heyningen en Adriëlle Dankier, verantwoordelijk voor strategieontwikkeling en de lange termijndoelstellingen van het bedrijf. Haar focus zal ook liggen op sourcing en MVO beleid. Tevens zal Shawn betrokken blijven bij de ontwikkeling van de organisatie in het algemeen.

,,Ik ben er trots op dat ik Nature's Pride groot heb zien worden en dat we dit gezamenlijk hebben bereikt. We hebben de laatste jaren met het hele management team een sterke organisatie neergezet en we kijken uit naar deze nieuwe fase en de samenwerking met Fred. Met deze stap zijn we klaar voor de toekomst om Nature's Pride verder te ontwikkelen en te laten groeien", aldus Shawn Harris.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.