Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature’s pride is partner van Nationale Week Zonder Vlees

Nature’s pride is partner van Nationale Week Zonder Vlees

Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 11-17 maart 2019 een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. 

Dit initiatief heeft als doel om Nederland op een concrete manier bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees (en vis) eigenlijk kan zijn. Nature's Pride steunt dit initiatief en gaat als bedrijf ook de uitdaging aan om bij te dragen aan deze bewustwording!

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees serveren wij in ons bedrijfsrestaurant geen vlees of vis. Daarnaast worden er diverse activiteiten ondernomen om zoveel mogelijk collega's te enthousiasmeren om mee te doen, en het meedoen gemakkelijk en leuk te maken. Zo is er een inspiratiesessie van De Hippe Vegetariër (Isabel Boerdam, oprichtster stichting Nationale Week Zonder Vlees) en worden er verrassende vegetarische recepttips gegeven. En als leverancier van unieke groenten & fruit weten wij als geen ander heerlijke alternatieven!

Elke vleeseter die het volhoudt om gedurende één week geen vlees te eten bespaart maar liefst 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees!

Meer weten en op de hoogte blijven, meld u aan en neem een kijkje op de website: weekzondervlees.nl

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.