Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Samen evalueren en vooruitkijken tijdens Fruit Logistica

Met plezier kijkt het Nature's Pride team terug op Fruit Logistica 2019. Onze toegankelijke stand bood een ideaal platform om telers, klanten en andere geïnteresseerden face-to-face te spreken.

Drie dagen lang wisten diverse bezoekers de stand van Nature's Pride te vinden. Het was een goed moment om zaken met elkaar te evalueren en samen vooruit te kijken. Vooral de aanwezige innovaties zorgden voor interessante conversaties. Zo trokken de bessenkoeling met de nieuwe aardbeien punnet en de productpresentatie van ons brede assortiment de aandacht. Tevens werd ons Sustainable Business Plan met doelen voor 2023 goed ontvangen en is er veel gesproken over onze samenwerking met Apeel Sciences.

We willen alle bezoekers bedanken voor hun interesse en hopen iedereen volgend jaar weer te verwelkomen op onze stand.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.