Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Bezoek Nature’s Pride op Fruit Logistica

Bezoek Nature’s Pride op Fruit Logistica

Op 6, 7 & 8 Februari is Nature's Pride present op de Fruit Logsitca beurs in Berlijn. Naast het brede assortiment aan groenten & fruit geeft Nature's Pride de bezoekers een unieke inkijk in diverse innovaties en wordt ons duuzaamheidsplan met doelen voor 2023 gepresenteerd.

Fruit Logistica is het ideale platform om met onze inkopers en het salesteam gedachten uit te wisselen, elkaar te inspireren en nieuwe ideeën op te doen. Tevens is het de perfecte gelegenheid om een selectie van onze toegewijde telers te ontmoeten, meer over onze bijzondere duurzame werkwijze te horen en erachter te komen hoe we de verkoop kunnen helpen stimuleren met onze brede marketingactiviteiten. Ervaar het in onze inspirerende stand op A-06 in hal 1.2.

Laten we samen werken aan een gezonde en duurzame wereld!

 

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.