Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Succesvolle eerste editie Fruit Attraction

Succesvolle eerste editie Fruit Attraction

Dit jaar stonden wij voor het eerst op de Fruit Attraction beurs in Madrid. Een eerste deelname is altijd spannend, maar wij zijn erg enthousiast over de uitkomst van de beurs. De stand was volledig in Nature's Pride stijl en voelde helemaal als thuiskomen.

We hebben veel van onze internationale klanten en leveranciers mogen ontmoeten. Het is altijd fijn om elkaar face-to-face te spreken om zaken te evalueren en samen vooruit te kijken. Zo hebben we o.a. onze nieuwste innovatie: de vers pakketten gepresenteerd.
Daarnaast hebben we ook veel nieuwe B2B contacten opgedaan. We hebben zowel nieuwe telers als potentiele klanten ontmoet. Het is gaaf om te zien dat er nog vele mogelijkheden zijn om de categorie te laten groeien.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.