Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Nieuwe EAT ME verspakketten

Met oog op de aankomende feestdagen breiden wij ons EAT ME verspakketten assortiment uit met twee nieuwe varianten. Met het ene pakket kan er gemakkelijk een Mango-passiefruitmousse worden bereid en met het andere een eenvoudige Mangosalsa. De nieuwe verspakketten zijn vanaf week 48 verkrijgbaar.

Wij willen met de EAT ME verspakketten de consument inspireren om eenvoudig en snel een feestelijk dessert of exotische salsa op tafel te zetten. De pakketten zijn zo samengesteld dat het precies de juiste hoeveelheden bevat, waardoor er geen verspilling plaatsvindt. Klanten kunnen de verspakketten nu al voorbestellen en vanaf begin december kan de consument ermee aan de slag.

Eerder brachten we de guacamole mix uit. Met de twee nieuwe varianten voorzien we de gemaksconsument verder in zijn behoefte.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.