Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Berry Growers Day bij Nature’s Pride

Berry Growers Day bij Nature’s Pride

Woensdag 26 september organiseerden we speciaal voor onze bessentelers een Berry Growers Day. Wij vinden het belangrijk om samen met onze telers naar de toekomst te kijken en elkaar te inspireren. Deze dag gaf daar uitgebreid de gelegenheid toe.

 

De Berry Growers day startte met een rondleiding door ons pand. Aansluitend werden er presentaties gegeven over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en de markt. Foodtrendanalist, Marjan Ippel bracht de aanwezigen op de hoogte van de laatste foodtrends in een inspirerende sessie. De dag werd afgesloten met een 8-gangen walking diner bereid door de chef-kok Marco met zijn team, waar in elke gang bessen van de telers werden verwerkt. Wij kijken terug op een bijzondere, inspirerende en succesvolle samenkomst.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.