Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Terugkijken op een succesvolle Health Week!

Terugkijken op een succesvolle Health Week!

2016 Is het jaar waarin Nature's Pride focust op het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. In dit kader heeft Nature's Pride afgelopen april de Health Week georganiseerd, een week waarin alles draaide om sport, beweging, gezond leven en eten, fit voelen en ontspannen.
Gedurende de Health Week werden er allerlei sportieve activiteiten voor onze medewerkers georganiseerd waaronder: bootcamp, outdoor fitness, boksen, yoga en lunchwandelen. Daarnaast werden er diverse workshops gegeven over omgaan met stress en gezond eten.
Naast de Health Week kunnen medewerkers dit jaar vrijwillig deelnemen aan diverse andere initiatieven:

1. Gezond op gewicht challenge
Dit is een challenge om met elkaar dit jaar 1.000 kilo af te vallen. Deelnemers worden kosteloos begeleid door een gezondheidscoach en waardes, zoals gewicht en vetpercentage worden elke 6 weken gemeten.

2. Health Check
Werknemers kunnen gratis een gezondheidscheck laten doen, waar vervolgens ook adviezen uitkomen. Hierdoor kunnen deelnemers hun persoonlijke gezondheid verbeteren en krijgt Nature's Pride inzicht in de gezondheid van haar werknemers over het algemeen.

3. Sporten na het werk
Tweewekelijks kunnen onze werknemers gratis deelnemen aan een bootcamp les, verzorgd door een professionele bootcamp instructeur.

4. Stoppen met roken
Werknemers die willen stoppen met roken kunnen hier hulp bij krijgen vanuit Nature's Pride.

Nature's Pride hoopt zo als werkgever bij te kunnen dragen aan de verbetering van de gezondheid en vitaliteit van haar werknemers!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.