Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature's Pride in een nieuw jasje

Nature's Pride in een nieuw jasje

Deze week zijn de Nature's Pride medewerkers in een nieuw jasje gestoken. Belangrijke thema's die zijn meegenomen in het ontwikkelingstraject van de jassen zijn comfort, veiligheid en eenheid. Deze elementen zijn duidelijk zichtbaar bij de nieuwe Nature's Pride jas.

Voorheen hadden medewerkers van Nature's Pack andere jassen dan medewerkers van Nature's Pride. Nu de twee bedrijven zijn samengevoegd is daar eenheid in gebracht door één soort jas te produceren. De nieuwe Nature's Pride jas is voorzien van diverse reflectiestroken. Samen met de lime groene Nature's Pride kleur op de schouders zorgt het voor goede zichtbaarheid op de werkvloer. Extra is er gelet op de isolatiewaarde van de jas, zodat de jas in alle ruimtes, of het nu op de verpakkingsafdeling of in een koelcel is, voor de juiste warmte zorgt. En ook niet geheel onbelangrijk, de jas zit comfortabel en heeft een mooie pasvorm, waardoor er fijn gewerkt kan worden.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.