Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: ACHACHA!

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: ACHACHA!

Ontdek onze nieuwe aanwinst in het assortiment: achacha! Deze van oorsprong Boliviaanse vrucht wint steeds meer populariteit in Europa, Australië en sommige delen van Zuidoost-Azië. De achacha is geliefd door de unieke verfrissende smaakcombinatie van zoet en zuur én de toegeschreven gezondheidseigenschappen. Bij Nature's Pride is de achacha van mei t/m augustus beschikbaar.

In Bolivia wordt achacha op kleine schaal en in privé boomgaarden geteeld. Onze ramboetan-teler uit Guatemala zag kansen in achacha en heeft zijn teelt uitgebreid met deze kleine tropische vrucht. De achacha heeft een harde, oranje schil. Het zachte, witte vruchtvlees heeft een fijne balans tussen de zoetheid en de zuurgraad, waardoor een unieke smaaksensatie ontstaat. Achacha betekent dan ook 'honingkus'. Hoewel de Achacha een neef is van de mangosteen, bevat hij de helft minder suiker, wat de vrucht die speciale, unieke scherpte geeft.

Beschikbaarheid: mei t/m augustus
Verpakt: per 2 kg
Verkrijgbaar op aanvraag: 8 x 4 EAT ME
Herkomstland: Guatemala

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.