Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • De Westlandse Ride haalt recordbedrag op voor kankeronderzoek

De Westlandse Ride haalt recordbedrag op voor kankeronderzoek

Dit weekeinde is er door De Westlandse Ride een recordbedrag van € 260.000,- opgehaald. Dit bedrag is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren. Nature's Pride kijkt als hoofdsponsor van de Westlandse Ride terug op een bijzonder weekend, waar de saamhorigheid en gezellige sfeer het karakter van het evenement bepaalden.
Het laatste weekend van mei werd de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk omgetoverd tot wielerterrein voor De Westlandse Ride. Met stralend weer werden in Westland en omgeving de 24 uur lange estafettetocht en de vrije toertochten van 100, 50 en 25 km gefietst. Bij binnenkomst stond er voor iedereen een heerlijk bakje EAT ME fruit klaar en kon er volop worden genoten van livemuziek.

Tijdens 'de finale' kwamen onder luid applaus de 24 uurs renners in een enorme stoet de Ranch binnen. Een waar kippenvelmoment, waarna het enorme eindbedrag van € 260.000,- op het podium bekend werd gemaakt. Deze opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar hersentumoren van Prof. Sillevis en onderzoeker Pim French, verbonden aan de Daniël den Hoed stichting. Iedereen die aan De Westlandse Ride heeft deelgenomen op welke manier dan ook, ontzettend bedankt. Zo hebben we samen weer een bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen kanker.

 

 

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.