Facebook Linkedin Twitter Newsletter

Mango’s uit Ivoorkust

Vanaf eind week 17 stappen we over van het Peruviaanse mangoseizoen op het Afrikaanse mangoseizoen. De mango's komen dan uit Ivoorkust. De mango's uit Ivoorkust kenmerken zich door hun mooie rode blos en bovenal het lekkere vruchtvlees dat een goede brix heeft, heerlijk zacht van structuur is en mooi van kleur is.
Vanuit Ivoorkust ontvangen wij de mangovariëteit Kent. Kent is een mangovariëteit met een ronde vorm, brede schouders en een dikke, elastische schil. Vanwege de klimatologische omstandigheden hebben de Kent mango's uit Ivoorkust een minder strakke en iets dunnere schil in vergelijking met Kent mango's uit andere landen. Hierdoor kunnen er richting de 'neus' van de mango plooitjes in de schil ontstaan. Echter de smaak van de Afrikaanse mango's is heerlijk.

Rond week 20 verwachten we de eerste aanvoer Keitt mango's uit de Dominicaanse Republiek. Zo gaan we de wereld rond om dagelijks de meest smaakvolle mango's te leveren.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.