Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Trotse sponsor van Global Berry Congress

Trotse sponsor van Global Berry Congress

Nature's Pride is trotse sponsor van het Global Berry Congress. Het Global Berry Congress is een evenement van wereldklasse dat bessenprofessionals bij elkaar brengt om ideeën uit te wisselen over waar de internationale zacht fruit sector naar toe gaat. Het congres vindt plaats in Rotterdam op 19-21 maart.
Elke dag werken we met passie en aandacht voor detail om het hoogste serviceniveau aan onze telers en klanten te bieden. Kennis delen, inspireren en innovatief zijn, zijn essentieel om te bouwen aan duurzame samenwerkingen. Het Global Berry Congress is de perfecte plek om elkaar te ontmoeten, te leren, ideeën te delen, te netwerken en zakelijke kansen te creëren om samen de categorie bessen te laten groeien.
Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.