Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature’s Pride lanceert doseerverpakking voor blauwe bessen

Nature’s Pride lanceert doseerverpakking voor blauwe bessen

Tijdens Fruit Logistica heeft Nature's Pride een doseerverpakking voor blauwe bessen gelanceerd. De nieuwe verpakking is voorzien van een hoekje die je kunt openklappen, zodat er gemakkelijk gedoseerd kan worden. Hiermee speelt het bedrijf in op de consument die veel onderweg is en op de trend dat bessen op meerdere momenten gedurende de dag worden gebruikt.
De nieuwe hersluitbare verpakkingen, die Nature's Pride in samenwerking met de grootste Groenten&Fruit distributeur van Noorwegen Bama Gruppen en het Italiaanse verpakkingsbedrijf Guillin heeft ontwikkeld, zijn vanaf week 11 jaarrond beschikbaar in het gewicht 125g. De verpakking is goed stapelbaar, dat een efficiënte schappresentatie en palletbelading mogelijk maakt. Ook heeft het bedrijf voor dit verpakkingstype wereldwijd de exclusieve verkooprechten. De nieuwe verpakkingen worden geïntroduceerd onder het label EAT ME; het premium merk van Nature's Pride.

Met deze innovatie wil Nature's Pride samen met telers en klanten de bessencategorie verder laten groeien door optimale oplossingen te vinden voor de veranderende consumptiepatronen en groeiende consumentenvraag.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.